ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Συγκεντρώνουμε στον πάγκο μας όλα τα υλικά. Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε.
2) Αναμειγνύουμε τα τυριά με το πιπέρι κι ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
3) Ξετυλίγουμε το φύλλο σφολιάτας σε όλο το μήκος του. Προσωπικά προτιμώ φρέσκια σφολιάτα που τη προμηθεύομαι από εργαστήριο ζύμης...
4) Με το ροδάκι κοπής χαράζουμε τη σφολιάτα κατά μήκος σε τρεις λωρίδες.
5) Έπειτα κατά πλάτος σε τέσσερις λωρίδες.
6) Έχουμε χαράξει 12 μεγάλα τετράγωνα κομμάτια σφολιάτας.
7) Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας γέμιση στο κέντρο κάθε τετραγώνου.
8) Ετοιμάζουμε όλες τις τυρόπιτες...
9) Προσεκτικά, ξεχωρίζουμε κάθε τυρόπιτα και την κλείνουμε σε τρίγωνο.
10) Με τα δόντια ενός μικρού πηρουνιού ενώνουμε τις άκρες γύρω-γύρω...
11) Τοποθετούμε τις τυρόπιτες σε ταψί ρηχό,στρωμμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 180ο μέχρι να ροδίσουν.
12) Η μυρωδιά που αναδύεται θα τους τραβήξει όλους στην κουζίνα, οπότε σερβίρουμε αμέσως, ζεστές-ζεστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου