Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Προκλητικός Ασαντ: Γέλασε όταν τον ρώτησαν πώς κοιμάται με τόσα παιδιά νεκρά

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ ο οποίος κατά την διάρκεια της συνέντευξης φέρεται όχι μόνο να γέλασε, αλλά και να
δήλωσε ότι κοιμάται μια χαρά γνωρίζοντας ότι παιδιά πεθαίνουν στην χώρα του κάθε μέρα.

«Καταλαβαίνω το νόημα αυτής της ερώτησης. Κοιμάμαι κανονικά. Κοιμάμαι και εργάζομαι και τρώω κανονικά και γυμνάζομαι», φέρεται να απάντησε μιλώντας στην «The Sunday Times. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας σε αδιάφορο ύφος: «Είναι λάθος των τρομοκρατών και εδώ μιλάμε για πόλεμο και όχι για ελεημοσύνη. Σε έναν πόλεμο πάντα πληγώνονται ή πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι. Τι μπορείς να κάνεις; Βάζεις τα δυνατά σου. Οι τρομοκράτες βρίσκονται ακόμα στο Χαλέπι και χρησιμοποιούν πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες».




«Δεν μπορούμε να μείνουμε στάσιμοι και να λέμε: “Μην καταστρέφετε την πόλη”. Πιο σημαντικοί από την πόλη είναι οι άνθρωποι, επομένως πρέπει να κάνουμε ο,τι καλύτερο για αυτούς», συνέχισε.

Στη συνέντευξη ο πρόεδρος της Συρίας στράφηκε και ενάντια στα «Λευκά Κράνη» την ομάδα που έχει προταθεί για το Νόμπελ Ειρήνης λέγοντας ότι πλαστογραφεί φωτογραφίες νεκρών παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία ενός 5χρονου αγοριού μετά από μία αεροπορική επιδρομή, η οποία έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο, ήταν πλαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις