Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

(photos - video) ΌΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΑN ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΤEΙΧΟΣ 4 ΜΕΤΡΩΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ!

Έτσι προστατεύουν τους Γερμανούς πολίτες
Ένα σύγχρονο «τείχος του Βερολίνου» δημιουργείται στο
Μόναχο, ώστε να διαχωρίζει του πρόσφυγες από τους κατοίκους.
Το τείχος θα έχει ύψος 4 μέτρα, ψηλότερο κατά 0,4 εκατοστά από το «Σιδηρούν Παραπέτασμα» που για δεκαετίες χώριζε το Βερολίνο, ενώ θα κατασκευαστεί κατά μήκος του κέντρου ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στην περιοχή του Νεουπέρλαχ. Η οικοδόμηση του τείχους έρχεται ύστερα από τα παράπονα 7 πολιτών οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με την κατασκευή του κέντρου υποδοχής των ανηλίκων προσφύγων κοντά στα σπίτια τους.




Το τείχος χτίζεται στο προάστιο Neuperlach Sud του Μονάχου με σκοπό να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός των ντόπιων από τους 160 νεαρούς πρόσφυγες που θα εγκατασταθούν στην περιοχή.
Οι κάτοικοι που ζήτησαν και πέτυχαν την κατασκευή του τείχους υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για την ασφάλειά τους, αλλά και για να μην πέσει κατακόρυφα η αξία της περιουσίας τους. Ανέφεραν ακόμη ότι φοβούνται ότι πρόσφυγες που θα μεταφερθούν στο καταφύγιο που έχει κατασκευαστεί στη γειτονιά τους, θα προκαλούν θόρυβο και προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.
Tην κατασκευή του τείχους επιβεβαίωσε ο δικαστής του διοικητικού δικαστηρίου του Μονάχου, ο οποίος τόνισε ότι απαγορεύετε κιόλας να το χρησιμοποιήσουν οι πρόσφυγες για παιχνίδι (!). Οι δε κάτοικοι, παρότι το τείχος θα φαίνετα μάλλον ογκώδες στην περιοχή, είχαν να πουν απλά το εξής:
«Εφόσον μας χωρίζει από τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα θα είμαστε ευχαριστημένοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις