Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πράσινοι Γερμανίας: «Δεν είναι ευπρόσδεκτος ο Ερντογάν πριν από το δημοψήφισμα»

Βερολίνο.
Στη Γερμανία άρχισε να αυξάνεται η δυσαρέσκεια έναντι της πιθανής συμμετοχής του αρχηγού του τουρκικού κράτους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην εκστρατεία
προπαγάνδας της τουρκικής κοινότητας στη χώρα, υπέρ των συνταγματικών αλλαγών που η Άγκυρα προωθεί με  δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου.
Αυτό αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Fokus’επικαλούμενο την εφημερίδα της Βαυαρίας «Die Sueddeutsche Zeitung».
Πράσινοι Γερμανίας: «Δεν είναι ευπρόσδεκτος ο Ερντογάν πριν από το δημοψήφισμα» - Εικόνα1Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο Βερολίνο θα πρέπει να «διευκρινίσει» στον Ερντογάν ότι «δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ, πριν από το δημοψήφισμα», δήλωσε ο πρόεδρος των «Πρασίνων», τουρκικής καταγωγής, Τζεμ Έζντεμιρ (Cem Özdemir- φωτό).
Κάλεσε, μάλιστα, τις αρχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας να απαγορεύσουν γεγονότα με αιτία τον Ερντογάν που θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν τους συμπατριώτες του που ζουν στη χώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις