Υλικά
700 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά
2 πιπεριές κόκκινες
αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρίγανη
2 ποτήρια νερό
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
για τη σάλτσα γιαουρτιού
200 γραμμάρια γιαούρτι
2 και 1/2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή ή πικάντικη
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κάρυ
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ελάχιστο αλάτι, λίγο πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού! Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι. Σε ένα άλλο ποτήρι διαλύουμε το κάρυ μέσα στο χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.
Δείτε επίσης: Λαχανόρυζο
Βήμα2
Προσθέτουμε το μείγμα από το κάρυ, τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού μέσα στο γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα3
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.
Βήμα4
Για πιο παχύρρευστη υφή μπορούμε να χτυπήσουμε τη σάλτσα μας στο μούλτι σε αυτό το σημείο για 1 λεπτό περίπου.
Βήμα5
Βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο.
Βήμα6
Ετοιμάζουμε την τηγανιά μας!
Βήμα7
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Τι πίστευε ο Άδωνις; Ότι τα "ανθρωπάκια" δε θα απαντήσουν; Ότι θα τον φοβηθούν; Τα "ανθρωπάκια" σου απάντησαν Άδωνι.
-
Καλαμάτα: Η στιγμή που ο ψαροντουφεκάς ανοίγει τον σάκο και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό
-
Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ...
-
Θέλετε να μάθετε ποια είναι η κορυφαία συνήθεια για την υγεία των νεφρών σας; Ένας γιατρός που ειδικεύεται στην υγεία των νεφρών, ο Dr. Geo...
-
Andrew Mavroudis Μία ομάδα από την Αυστραλία που ξεκίνησε από κτηνοτρόφους - σκεπτόμενα άτομα που βλέπουν τι έρχεται και έχουν πικράν πείρα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου