Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Μοσχάτο: Ανατροπή - σοκ στη δολοφονία με τον γνωστό Παραολυμπιονίκη (pics&vid)

ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Έγκλημα πάθους φαίνεται ότι είναι η χθεσινή δολοφονία ενός υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ από το αφεντικό του, γνωστό Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης.
«Τον σκότωσα για μία γυναίκα»... Αυτό φέρεται να είπε στην Αστυνομία ο δράστης του φονικού που συγκλόνισε χθες την περιοχή του Μοσχάτου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης -Παραολυμπιονίκης που έχει χαρίσει στην ελληνική Εθνική Ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις- στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν για την υπόθεση, διατηρούσε σχέση με την πρώην σύζυγο του 47χρονου υπαλλήλου του.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/03), ο υπάλληλος πήγε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για να «ζητήσει τα ρέστα» επειδή ο Παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την πρώην σύζυγό του. Πάντα σύμφωνα με τον 39χρονο, ο 47χρονος είχε μαζί του ένα όπλο, το οποίο και τράβηξε.
Ο Βασίλης Τσαγκάρης κατάφερε να τον αφοπλίσει και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος και το σπίτι του δράστη, στη gallery του Newsbomb.gr
Το πλέον αντριχιαστικό... Το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.



Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα. Ο 39χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Παράλληλα, αστυνομικοί έφτασαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου είδαν κατεβασμένα τα ρολό και αφού μπήκαν στο χώρο, εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα, με μια σφαίρα στο κεφάλι.
egklima4
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαρτυρία ανθρώπου που γνωρίζει τον δράστη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις