Πώς θα το ετοιμάσετε
Υλικά για 2-4 άτομα
1 κιλό μοσχαράκι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Στο στόχαστρο σχολίων που αναπαράγονται κατά δεκάδες στα social media, έχει βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα επιστήμονας του Βόλου.
-
Θλίψη επικρατεί στη Βραζιλία καθώς η 18χρονη Ιζαμπέλ Μαρσινάκ, πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής νέων το 2021, άφησε την τελευταία της...
-
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καμαρών Αιγιαλείας, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και
-
Υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα από την έναρξη της λειτουργίας του πιλοτικού συστήματος καμερών στην Αττική.
-
Η απώλεια της γιαγιάς του από άνοια ήταν η αφορμή για να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του εγκεφάλου. Σήμερα, ο Dr. Clint Steele κρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου