Πώς θα το ετοιμάσετε
Υλικά για 2-4 άτομα
1 κιλό μοσχαράκι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ...
-
Andrew Mavroudis Μία ομάδα από την Αυστραλία που ξεκίνησε από κτηνοτρόφους - σκεπτόμενα άτομα που βλέπουν τι έρχεται και έχουν πικράν πείρα...
-
Φορώντας ένα στρατιωτικό μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής, μία νεαρή κοπέλα περιφέρεται ως…Ουκρανή σε βομβαρδισμένο τοπίο (που δεν ξ...
-
Τι μπορεί να μας προκαλέσει η αποχή από το σεξ - Ερευνες απαντούν
-
Αρτηρίες όταν είναι φραγμένες σημαίνει ότι έχουν συσσωρευτεί στα τοιχώματά τους λιπαρές ουσίες. Η κατάσταση για τον ασθενή χαρακτηρίζεται ω...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου