Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Με 12 εκατ. ευρώ αποζημιώνει το Δημόσιο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα μπλόκα των προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη... ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ!!!

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΘΥΜΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ??? ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ... ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ... ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

11Με 12 εκατ. ευρώ θα αποζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο την εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις ζημιές που υπέστη στην Ειδομένη από τον πολυήμερο αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής από τους πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες που είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή των συνόρων.

Η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα Μεταφορών, Θάνου Βούρδα αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια και προβλέπει «την επιχορήγηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ με το ποσό των έντεκα εκατομμυρίων, εννιακοσίων ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων, τριακοσίων πενήντα επτά ευρώ και είκοσι λεπτών (11.994.357,20 €) για οικονομική ζημία την οποία υπέστη κατά τα έτη 2015 και 2016».

Σημειώνεται ότι εξαιτίας του αποκλεισμού των σιδηροδρομικών γραμμών από τους πρόσφυγες πολλά δρομολόγια εμπορικών αμαξοστοιχιών ακυρώθηκαν. Σημείωνεται ότι ο αποκλεισμός της σιδηροδρομικής γραμμής από πρόσφυγες και μετανάστες στο ύψος της Ειδομένης άρχισε στα τέλη του 2015 και διήρκεσε 70 ημέρες, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.



Εκ του Δεσμώτη-Μπαγιαρτάκη Νικόλαου του "Νεωτερικού Κράτους - Λεβιάθαν": να σημειωθεί το εξής ότι η όλη αυτή η απόφαση πάρθηκε έπειτα από την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην εταιρεία κρατική των ιταλικών συμφερόντων την "Ferrovie delo stato Italiane" (δηλαδή ο ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν σταματάει να λειτουργεί ως κρατικός φορέας απλά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Ιταλούς κι όχι στους Έλληνες). Αυτός ο γάμος μεταξύ της νύφης ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του νέου γαμπρού θα 'χει και προίκα περί των 12 εκατομμυρίων ευρώ για αρχή και έπεται η συνέχεια. Να υπενθυμίσω ότι ο γαμπρός κατέβαλε την εξαγορά της νύφης περί των 45 εκατομμυρίων ευρώ και ήδη κάνει απόσβεση της εξαγοράς του κεφαλαίου κατά 12 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα, ήτοι του κόστισε 33 εκατομμύρια ευρώ, εν τέλει! Ο γάμος συμφερόντων ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε.




Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις