Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΑΡΑΔΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Στην χώρα των ξεπουλημένων μιζαδόρων πολιτικών που παραμυθιάζουν έναν λαό με τις πολιτικές απάτες τους περί προσέλκυσης επενδύσεων και ανάπτυξης τέτοια μπουμπούκια επενδυτές θα βλέπουμε. Αλλωστε σε μια χώρα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως την κολομβία των Βαλκανίων όπου μια τραπεζική μαφία σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς της χώρας ετοιμάζουν το πλιάτσικο του αιώνα μόνο διεθνή αρπακτικά κοράκια τύπου paulson μπορούμε να έχουμε..

Ο Εν λόγω κύριος και το επενδυτικό fund το οποίο είναι ιδιοκτήτης του είναι πλέον ένας εκ των βασικών μετόχων της τράπεζας Πειραιώς και αυτός που ήταν η αιτία να ξηλώσουν τον Σάλλα από την θέση του προέδρου της εν λόγω τράπεζας. Επίσης έχει πολύ σημαντική θέση στο μετοχικό κεφάλαιο της alpha bank και ουσιαστικά είναι ο κυρίαρχος πλέον του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος με τις πλάτες και την ανοχή των αλητήριων αριστερών μιζαδόρων που κυβερνάνε την χώρα..

Η προϊστορία του εν λόγω τύπου στην διαχείριση των κόκκινων δανείων στις ΗΠΑ είναι πλέον γνωστή μια και οι απάτες και οι κομπίνες του είχανε φτάσει στις αμερικανικές αρχές και στην αρμόδια επιτροπή κεφαλαιαγοράς...
Δείτε μόνο το εν λόγω δελτίου τύπου που εξέδωσε η SEC για την απάτη του σε συνεγρασία με την Goldman sachs ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για να καταλάβετε τι πλιάτσικο ετοιμάζουν στην χώρα σε συνεργασία με μια κυβέρνηση ξεπουλημένων και με τις πλάτες του κεντρικού τραπεζίτη και αλλά και των αρμοδίων εποπτικών οργάνων της χώραςΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις