Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Λεωνίδας Παπαδόπουλος: Ο βρώμικος πόλεμος του Γ. Ρούσκα…


Λεωνίδας Παπαδόπουλος: Ο βρώμικος πόλεμος του Γ. Ρούσκα…

Ο υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα Νο2, πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας, Γ. Ρούσκας, για πολλοστή φορά, καθοδηγούμενος από τους τραπεζίτες και τα funds εξαπολύει πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας ενάντια στο Κίνημά μας. 

 Αποκρύπτει το γεγονός ότι την προηγούμενη Τετάρτη στην Αττική ήταν προγραμματισμένοι 67 πλειστηριασμοί εκ των οποίων οι 14 αφορούσαν σε πρώτες κατοικίες.


Τα νοικοκυριά αυτά διασώθηκαν από τη δράση του Κινήματός μας.
Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι δεν πραγματοποιείται κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, ενώ μόλις την προηγούμενη Τετάρτη, 5μελής οικογένεια στην Κόρινθο έχασε την πρώτη και μοναδική της κατοικία για χρέος 50.000 ευρώ.
Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες δε, περί δήθεν υποκίνησης των αγωνιστών του Κινήματός μας, από μεγάλα συμφέροντα, ακούγονται γελοίες, πρώτον γιατί είναι ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες, πράγμα για το οποίο θα κληθεί ο κύριος Ρούσκας να απολογηθεί στη δικαιοσύνη, αλλά και επειδή το Κίνημά μας έχει μια μεγάλη πορεία Αγώνων και ανιδιοτελούς προσφοράς και δεν γεννήθηκε τώρα που θίγονται τα συμφέροντα των εντολέων, του συγκεκριμένου συμβολαιογράφου.
Ο κύριος Ρούσκας συνεχίζει να κατρακυλά στην ανυποληψία και μαζί του ο συμβολαιογραφικός σύλλογος Αθηνών του οποίου τη σφραγίδα χρησιμοποιεί.
Ήδη το Κίνημα Δεν Πληρώνω τον έχει μηνύσει προ ολίγων μηνών για τα ψεύδη που είχε εξαπολύσει εναντίον μας.
Ήδη ο συμβολαιογραφικός κόσμος, του έχει γυρίσει την πλάτη και οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι λαμβάνουν επίσημες αποφάσεις, ο ένας μετά τον άλλο, για αποχή από τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας αλλά και από την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Οι μόνοι σύμμαχοι του κυρίου Ρούσκα είναι πλέον οι εντολείς του τραπεζίτες και τα "φιλαράκια" του στον Σύριζα που τον υποστηρίζουν και σχεδιάζουν παρέα τα σχέδια εκποίησης της περιουσίας του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού, με βία και καταστολή, όπως τα επεισόδια της προηγούμενης Τετάρτης με τα ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση, τον δίκαιο αγώνα του, υπέρ βωμών και εστιών και δεν θα αφήσει κανέναν Ρούσκα να μπει εμπόδιο σε αυτό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις