200 γρ. φέτα
50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
10 γρ. κουκουνάρια ή φιστίκια Αιγίνης
15 γρ. σταφίδες
2 σύκα
2 χουρμάδες
½ κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα μέντας
4 κουταλιές σιρόπι ή shrub Dinapoja
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά κρασί
2-3 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά λευκό ξύδι
½ κουταλάκι αλάτι ή ένα φιλέτο σαρδέλας ψιλοκομμένο
Κόβουμε τους χουρμάδες, τα σύκα, τα φιστίκια και τις σταφίδες σε μικρά κομματάκια. Θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι την φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρεται με φρέσκο ψωμί, ως συνοδευτικό σε κρέατα στην ψησταριά, αλλά και με το κοκτέιλ σας.
ΠΗΓΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Ούτε στήν μητρόπολη Αθηνών υπάρχει ο Σταυρός μέσα στο ιερό….. ΚΟΙΝΟ ΠΑΣΧΑ 2025:
-
Χριστίνα Μουστάκα: Έχω κάνει σεξ οχτώ φορές σε μια μέρα… δεν είχα πρόβλημα και για παραπάνω.(Photos)Η Χριστίνα Μουστάκα έχει κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να μην ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω της και να βλέπουν φανατικά την εκπομπή «Namaste».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου