Συνταγή: παστουρμαδοπιτάκια
Υλικά για 4 κομμάτια
1/2 φύλλο γιουφκά
8 φέτες παστουρμά καραμανλίδικο μόσχου
40 γραμμάρια (4 μπαστουνάκια) κασέρι Θράκης
4 λεπτές φέτες ντομάτας
σπορέλαιο για τηγάνι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο γιουφκά σε τέσσερα τρίγωνα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τον #παστουρμά.
Σε κάθε τριγωνικό φύλλο τοποθετούμε μια φέτα παστουρμά, ένα μπαστουνάκι κασέρι, μια ροδέλα ντομάτα και το τυλίγουμε σφιχτά.
Σε βαθύ τηγάνι με σπορέλαιο σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε τα #παστουρμαδοπιτάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με γιαούρτι.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η συγκεκριμένη καταγγελία υπεβλήθη τον Ιανουάριο του 2015
-
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη χθεσινή πρόβα του «The Voice of Greece» – Ακυρώνονται οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις
-
Η βιταμίνη D (αλφακαλσιδόλη , ή D2 – εργοκαλσιφερόλη, ή D3 – χοληκαλσιφερόλη) είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που βοηθά το σώμα να απορροφή...
-
Τα κονδυλώματα (μυρμηγκιές), τα οποία είναι καλοήθεις δερματικές βλάβες προκαλούνται από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV).
-
Ουκρανός δημοσιογράφος έμεινε άναυδος, όταν κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ένα σημείο από την πόλη Κονσταντινόβκα, εκεί όπου διεξ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου