Συνταγή: παστουρμαδοπιτάκια
Υλικά για 4 κομμάτια
1/2 φύλλο γιουφκά
8 φέτες παστουρμά καραμανλίδικο μόσχου
40 γραμμάρια (4 μπαστουνάκια) κασέρι Θράκης
4 λεπτές φέτες ντομάτας
σπορέλαιο για τηγάνι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο γιουφκά σε τέσσερα τρίγωνα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τον #παστουρμά.
Σε κάθε τριγωνικό φύλλο τοποθετούμε μια φέτα παστουρμά, ένα μπαστουνάκι κασέρι, μια ροδέλα ντομάτα και το τυλίγουμε σφιχτά.
Σε βαθύ τηγάνι με σπορέλαιο σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε τα #παστουρμαδοπιτάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με γιαούρτι.
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Καλαμάτα: Η στιγμή που ο ψαροντουφεκάς ανοίγει τον σάκο και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό
-
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κουνγκ Φου, Najm Al-Din Akioz, ξεδιπλωσε μια Παλαιστινιακη σημαία κ χόρεψε τον χορό της Dabka στην τελετή απονομής
-
Ιωαννα Κουσκουση. Τον ταπωσα τον Κασσελακη…
-
Τι πίστευε ο Άδωνις; Ότι τα "ανθρωπάκια" δε θα απαντήσουν; Ότι θα τον φοβηθούν; Τα "ανθρωπάκια" σου απάντησαν Άδωνι.
-
Απόψε βράδυ, μην κοιμηθείς. Απόψε γίνονται θαύματα. Απόψε αλλάζουνε ζωές…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου