Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Λαϊκή Ενότητα: Συνθήκες γαλέρας για τους απολυμένους της ΕΥΑΘ!!!

Λαϊκή Ενότητα: Συνθήκες γαλέρας για τους απολυμένους της ΕΥΑΘ!!!


Οι ενέργειες του κ. Κρεστενίτη, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΑΘ, να καταγγείλει στην αστυνομία τους απολυμένους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ...

Οι ενέργειες του κ. Κρεστενίτη, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΑΘ, να καταγγείλει στην αστυνομία τους απολυμένους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ, ότι διαπράττουν το ….. αδίκημα της ρευματοκλοπής (!!), επειδή παίρνουν ρεύμα από την ΕΥΑΘ, για τη μικροφωνική που χρησιμοποιούν στις καθημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τους, δε δείχνει μόνον τον πανικό του.
Δείχνει δυστυχώς και την αναλγησία του απέναντι στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι ενενήντα απολυμένοι, μετά ακόμη και από 19 χρόνια υπηρεσίας. Τον αυταρχισμό του, αφού επιχειρεί με κάθε τρόπο να τους στερήσει ακόμη και το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και της διεκδίκησης του δίκιου τους. Αλλά και την εναγώνια προσπάθειά του, να περισώσει τη δημόσια εικόνα, τη δική του πρωτίστως, αλλά και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που δε φαίνεται να κουνάει ούτε το δαχτυλάκι του για να βρεθεί μια λύση.
Γι αυτό, απέφυγε να κάνει επώνυμη καταγγελία για τη ρευματοκλοπή, προκειμένου να παρέμβει νομότυπα η αστυνομία, για να μην εκτεθεί εντελώς. Όμως δε σταμάτησε εκεί, διέταξε υπαλλήλους της ΕΥΑΘ να κόψουν το ρεύμα !!!  Πράγμα που δεν έγινε φυσικά, γιατί σ΄ αυτήν τη χώρα, έχει απομείνει και κάποιο φιλότιμο!
Το περιστατικό, το οποίο δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο της πόλης μας, και δε βλέπουμε να διαψεύστηκε μέχρι σήμερα, θα περνούσε «στα ψιλά», αν δεν κυβερνούσε η πρώτη φορά «αριστερά», και κυρίως, αν τα προβλήματα των εργασιακών σχέσεων, των ωραρίων, των μειωμένων δικαιωμάτων, των απολύσεων, του εμπαιγμού, της ομηρίας κτλ. που αντιμετωπίζουν οι δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχοι, ενοικιαζόμενοι, εργολαβικοί κτλ. εργαζόμενοι, δεν ήταν θηλιά στο λαιμό τους, που οι μνημονιακές κυβερνήσεις σφίγγουν κάθε μέρα και περισσότερο.
Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τους αγώνες όλων των εργαζομένων σ’  αυτές τις συνθήκες γαλέρας, και των απολυμένων συμβασιούχων της ΕΥΑΘ, που δε σταματούν ούτε με «ανώνυμες» καταγγελίες και εκφοβισμούς, ούτε με το «κόψιμο» του ρεύματος, μέχρι την τελική νίκη τους, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με την κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών, και την ανατροπή όσων τις εφαρμόζουν και τις στηρίζουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις