Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Aλλεπάλληλες ισχυρές εκρήξεις στην αεροπορική βάση της Hama

Τουλάχιστον 5 σφοδρές εκρήξεις άγνωστης προέλευσης σημειώθηκαν κοντά και στην αεροπορική βάση της  Hama και σε τάγμα πυραύλων.

Σύμφωνα με το Sana, μια νέα έκρηξη έγινε στο αεροδρόμιο της  Hama, στη συνέχεια αρκετών άλλων που προηγήθηκαν. Μια πηγή ανέφερε στο Sputnik ότι οι εκρήξεις ήταν αποτέλεσμα μια πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών.
Νωρίτερα σήμερα πολλές εκρήξεις  3 με 4 σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου ακούστηκαν κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης. Πηγή ανέφερε στο Sputnik ότι πρόκειται για έκρηξη που σημειώθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών του αεροδρομίου. Ενώ έκρηξη σημειώθηκε και σε δεξαμενές καυσίμων πλησίον του αεροδρομίου..
Toυλάχιστον 11 φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν στις εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Χάμα σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο (OSDH) που μιλά για « συμβάν τεχνικής υφής ».


« Σφοδρές εκρήξεις έπληξαν αποθήκες όπλων και δεξαμενές καυσίμων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της επαρχίας της Hama », αναφέρει το (OSDH).
« Υπάρχουν 11 νεκροί μεταξύ των  δυνάμεων στρατού και μαχητών συμμάχων του όσο και δεκάδες τραυματίες κι αγνοούμενοι », αναφέρει η ίδια πηγή.
Οι ακριβείς αιτίες των εκρήξεων παραμένουν άγνωστες αλλά  « αλλά πιθανώς πρόκειται για συμβάν τεχνικής υφής », προσθέτει. Για 7 εκρήξεις στο αεροδρόμιο κάνουν λόγο συριακές πηγές. L’image contient peut-être : ciel et plein air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις