Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ !!

Κι επειδη εδω στην Ελλαδα τα πιθηκια ευνοουνται να επιρριπτουν τις ευθυνες των εγκληματικων εναντιον των Ελληνων ενεργειων τους στην Γερμανικη Ευρωπη και
στο ΔΝΤ,θα τους θυμισω,οτι τα δυο τους,πολυ το ηθελαν να <<κατακτησουν>> και να γενοκτονησουν εναντιον των Ελληνων,αλλα τιποτα δεν θα ειχαν καταφερει,χωρις τα στην Ελλαδα μας προθυμα πιθηκια!
Δεν εκτοξευσαν τεχνητα αυτα το ελλειμμα μας στο 15% <<σπρωχνοντας>> τις προθυμες αγορες να
μετατρεψουν τα ομολογα μας σε σκουπιδια!Τα πιθηκια μας το αποφασισαν!!
Δεν αποφασισαν αυτα οτι οι τραπεζες μας ειχαν προβλημα ανακεφαλαιοποιησης τους, την στιγμη που ηταν φανερο οτι ηταν την εποχη εκεινη απο τις ποιο σιγουρες τραπεζες της Ευρωπης,λογω της αρνησης τους να αγορασουν τα τοξικα ομολογα της Leeman Brothers!
Καποια πιθηκια εδω το αποφασισαν!
Ετσι φτασαμε σε ενα ηλιθιο και ανυπαρκτο χρεος και στην <<αναγκη>> της χρηματοδοτησης μιας τροικας που σκοπο ειχε ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!
Αυτο δεν ειναι αποψη μου,αλλα το δειχνουν το συνολο των <<μετρων> που τα πιθηκια μας ευχαριστως τα επαιρναν,που ολα μαζι,συνιστουν το ακρον αωτον προσπαθειας γενοκτονιας οπως αυτη περιγραφεται απο τον ΟΗΕ!


Και μαλλιστα σε πολυ ακραια μορφη!!
Που φτανει τα ορια της Εθνοκαθαρσης!
Αυτες βεβαιως οι εγκληματικες πραξεις,ηταν παντα το ονειρο της Ναζιστικης κυβερνησης και γενικα του ναζιστικου <<πολιτικου>> κοσμου της εταιρειας Γερμανια Ε.Π.Ε.
Και θα το ειχαν πετυχει,αν δεν εκαναν το ενα,μοναδικο,αλλα θανασιμο λαθος τους να δεχτουν το δημοψηφισμα των Ελληνων που η απορριψη του αποτελεσματος του,καταστρεψε την ΝΤΠ και αναποδογυρισε τα πολιτικα πραγματα στον πλανητη!
Εκτοτε η ΝΤΠ μετρα μονο ηττες και η τροικα μονο εκδικητικες και παραφρονες απαιτησεις απο την Ελλαδα!!
Τα κλεμμενα απο την Ελλαδα,τα εδιναν για να σωσουν τις Γερμανικες,Γαλλικες,Ολλανδικες και αλλων χωρων τραπεζες ηλιθιων που ειχαν εκτεθει σε θανασιμο βαθμο στα τοξικα ομολογα της Αμερικανικης τραπεζας!!
Τελικα παρα την ληστεια των χωρων του Νοτου απο τους αλητες ναζιστες του βορρα,οι τραπεζες αυτες ακομα παραπαιουν με τρανο παραδειγμα την Γερμανικη Ντοιτσεμπανκ!
Να πουμε οτι και τις αλλες νοτιες χωρες και με τον ιδιο τροπο ληστεψαν οι βορειοι αλλα σε ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!
Την Ελλαδα προσπαθησαν να καταστρεψουν με χυδαιο τροπο!!
Η χυδαιοτητα ομως οπως και η ληστρικη επιθετικοτητα εχουν και <<τιμωρια>>.
Στην προσπαθεια τους να καταστρεψουν τις νοτιες οικονομιες και να φτωχοποιησουν τους λαους τους προς οφελος των δικων τους οικονομιων,δεν προσεξαν οτι κατεστρεφαν ενα τεραστιο μερος των καταναλωτων των δικων τους προιοντων!!
Ετσι ξεκινησε μια υφεση στην Ευρωπαικη οικονομια,που ειχε να κανει οχι μονο με τις καταστροφικες επιθεσεις εναντιον των νοτιων χωρων,αλλα και απο την μειωση των εξαγωγων των βορειων χωρων προς νοτο!
Η τελευταια αποφαση του Τραμπ για την φορολογηση καποιων εισαγομενων στην Αμερικη προιοντων που κυριως παραγονται στον Ευρωπαικο χωρο στην Γερμανια ΕΠΕ,εδωσε κι ενα ακομα χτυπημα στην Γερμανικη οικονομια!
Σημερα η Γερμανικη οικονομια παραπαιει!
Παραπαιει γιατι δεν εχει που να πουλησει τα βιομηχανικα της προιοντα.Παραπαιει γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!Παραπαιει κι ας την στηριζουν οι αγορες με-για την κατασταση της οικονομιας της-παραλογα αρνητικα επιτοκια.
Παραπαιει γιατι δεν καταφερε παρα τις ληστειες να σωσει τις τραπεζες της,παραπαιει γιατι εφαρμοσε στο εσωτερικο της διαλυτικες για την κοινωνια της αντικοινωνικες πολιτικες.Παραπαιει γιατι ειναι πλεον αδυναμη <<πολιτικα>> γιατι η ΝΤΠ που την στηριζε εχει πλεον ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Σημερα η Αμερικανικη εκπροσωπηση στην ΕΕ λεγεται Γαλλια!!
Σημερα η Οικονομικη δυναμη στην ΕΕ λεγεται Ελλαδα και πραγματικα και δυνητικα λογω αποκαλυψης του απεραντου Ελληνικου πλουτου στο εδαφος και υπεδαφος της αλλα και του υποθαλασσιου πλουτου της!
Μονο τα ΜΜΕ στην Ευρωπη εξακολουθουν να <<ονειρευονται οτι η Γερμανια Ε.Π.Ε εχει καποια δυναμη!
Σημερα η Γερμανια απλα καλειται να καθαρισει τις βρωμιες που γεμισε την ΕΕ.Καλειται να ειναι <<εν ταξει>> στο μνημονιο που <<υπεγραψε>> για την αποκατασταση της Ευρωπαικης νομιμοτητας που την ειχε <<ξεκοιλιασει>>.
Ο Γερμανικος λαος δεν φταιει για την αντιανθρωπινη παρανοια των κυβερνησεων του!


Πολλες Ευρωπαικες κυβερνησεις εκαναν εγκληματα εναντιον των Ελληνων.
Πολλες ευρωπαικες κυβερνησεις σημερα χρωστανε απειρα χρηματα στην Ελλαδα απο παλαιοτερες αλητειες τους!
Οι λαοι τους ομως δεν ηξεραν και δεν φταινε!!
Το οραμα της Ευρωπης των λαων ειναι ενα οραμα που γινεται αργα αλλα ομορφα μια πραγματικοτητα.
Η Ευρωπη των ΠΟΛΙΤΩΝ ομως,στηριζεται οχι μονο στην οικονομικη,αλλα στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ δυναμη της Ελλαδας!
Ειμαστε αξιοι Ελληνες και ξενακια που αγαπατε Ελληνικη σκεψη να σηκωσουμε αυτο το πνευματικο βαρος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις