Βράζουμε στην κατσαρόλα για 3 λεπτά 1 λίτρο νερό με 1 κιλό ζάχαρη και 1 κ. σ. χυμό λεμόνι,
προσθέτουμε 200 γραμμάρια νισεστέ αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό που έχουμε κρατήσει από το ένα λίτρο, 10 σταγόνες ζαχαροπλαστικης κόκκινο χρώμα, 2 κ. σ. ροδόνερο και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Αδειάζουμε σε λαδωμένο σκεύος και αφήνουμε για 24 ώρες. Αναποδογυριζουμε σε λαδόκολλα καλυμμένη με νισεστέ, καλύπτουμε όλο το μίγμα νε νισεστέ για να κόβεται χωρίς να κολλάει, κόβουμε σε κυβάκια και τα περνάμε από ζάχαρη άχνη.
(Έκανα δοκιμαστικά τη μισή δόση)
Γεωργία Στόλη
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καμαρών Αιγιαλείας, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και
-
Υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα από την έναρξη της λειτουργίας του πιλοτικού συστήματος καμερών στην Αττική.
-
Η απώλεια της γιαγιάς του από άνοια ήταν η αφορμή για να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του εγκεφάλου. Σήμερα, ο Dr. Clint Steele κρο...
-
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
-
Αυτοψία στο χώρο της εγκατάστασης των επτά πρώτων «έξυπνων» καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας, στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλ...








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου