Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕ!!! H απάντηση των γιατρών από το Ασκληπιείο Βούλας μετά τις φωτογραφίες με το «Μια κι ελληνική» (ΦΩΤΟ)

Ο ιατρός Κώστας Θεοδωρίδης και οι συνάδελφοι του δίνουν καθημερινά την μάχη για την υγεία των πολιτών. Δίνουν όμως και μια άλλη σημαντική μάχη.Αυτή κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι γιατροί που δεν εγκατέλειψαν την Ελλάδα για κάποιο μεγάλο νοσοκομείο του εξωτερικού, δίνουν καθημερινά την μάχη στο Ασκληπιείο Βούλας σώζοντας ασθενείς.
giatroi-2-ok
Θέλησαν όμως να δώσουν και μια ακόμα μάχη, στην πρώτη γραμμή για την Μακεδονία!
giatroi-3-exo
Ένας εκ των γιατρών, ο Κώστας Θεοδωρίδης, επώνυμα μέσα από το προφίλ του έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από τις φωτογραφίες:
«Εφημερεύοντας κ στέλνοντας – ακόμη κ έτσι – διαχρονικά μηνύματα…. Καλή συνέχεια σε όλους»
Για κάποια σχόλια, από τα γνωστά τρολ που σιτίζονται από την Κουμουνδούρου και άλλα κομματικά γραφεία, η απάντηση που δόθηκε υπό την μορφή σχολίου κάτω από την αρχική δημοσίευση του makeleio.gr, είναι η εξής:
«Εμείς ξέρουμε κ που πατάμε ,αλλά κ που βρισκόμαστε ! Ψαχτείτε εσείς από που προέρχεστε κ προς τα που πηγαίνετε …. Όσο γι αυτά που λέτε ότι χάθηκαν . Αν είναι όλοι σαν εσάς , θα ήμασταν ήδη χαμένοι , θα ήμασταν ακόμη υπό Οθωμανική Αυτοκρατορία ή υπό Κατοχή του ’40 … Ευτυχώς για εσάς που για να μπορείτε σήμερα να ομιλείτε κ να λέτε ότι λέτε , όλοι οι Έλληνες δεν είμαστε ίδιοι … – Θεοδωρίδης Κώστας –»
Μάλιστα μετά την δημοσίευση του θέματος και το τεράστιο ενδιαφέρον που δήλωσαν κι άλλοι γιατροί, ο ίδιος πλέον δίνει και τις κατάλληλες οδηγίες για το πως μπορούν να τυπώσουν μηνύματα για την Μακεδονία πάνω στην ιατρική τους ποδιά.
Το makeleio.gr για μια ακόμη φορά στέλνει ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς από το Ασκληπιείο Βούλας!
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις