Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Γιάνης Βαρουφάκης: Η άγνωστη «κόντρα» του με αστυνομικό στο Παρίσι - Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, θέλει να υποβάλει μήνυση εναντίον του επικεφαλής με το ΜέΡΑ25 για εξύβριση

Έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και επικεφαλής του ΜεΡΑ25 είχε μια αντιπαράθεση το Σάββατο με έναν αστυνομικό στη διάρκεια
ελέγχου που διενεργήθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατήθηκε για λίγο, όμως δεν συνελήφθη. Ωστόσο, ένας από τους αστυνομικούς -που ήταν παρών στο περιστατικό- δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβάλει μήνυση εναντίον του για εξύβριση.

powered by Rubicon Project
Η αστυνομία συνόρων της Γαλλίας (PAF) έκανε έλεγχο κατά την έξοδο από αεροπλάνο της Aegean Airlines, που είχε αναχωρήσει από το Κάιρο και είχε περάσει από την Αθήνα στους επιβάτες που δεν είχαν επιβιβαστεί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, επεσήμανε πηγή που έχει γνώση του συμβάντος.

«Ένα άτομο έσπρωξε τους αστυνομικούς και κρατήθηκε. Στη συνέχεια εκνευρίστηκε και άρχισε να μιλά άσχημα και να έχει απειλητική συμπεριφορά», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, ο κ. Βαρουφάκης ταξίδευε με «κανονικό διαβατήριο», το οποίο και έλεγξε ο αστυνομικός.


Βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ισπανικής εφημερίδας La Nueva Espagna δείχνει τον κ. Βαρουφάκη να ζητεί από τον αστυνομικό στα αγγλικά να μιλήσει με τον προϊστάμενό του. Όπως κατήγγειλε ο πρώην υπουργός «ο αστυνομικός έπιανε πολύ χώρο» και γι’ αυτό τον λόγο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, τον έσπρωξε.

Τελικά, ο κ. Βαρουφάκης μπόρεσε να πάρει το διαβατήριό του και να φύγει ελεύθερα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις