Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο του 19χρονου στη Χίο - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη μπασκέτα

Πριν από 20 χρόνια είχε τοποθετηθεί στο γήπεδο στη Δασκαλόπετρα της Χίου, η μπασκέτα που αποκολλήθηκε από το έδαφος, καταπλακώνοντας τον 19χρονο και τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, με μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου, χωρίς να έχει βιδωθεί σε υποδαπέδια υποδομή, όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τις προδιαγραφές.


Ελεύθερος ο δήμαρχος - Επείγουσα έρευνα


Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, μετά την εξέτασή του από την εισαγγελέα Σπυριδούλα Σταυράτη, για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 19χρονου από πτώση μπασκέτας στην Δασκαλόπετρα.

Ο δήμαρχος Χίου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στην εισαγγελία πρωτοδικών Χίου με την διαδικασία του αυτοφώρου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, όπως αναφέρει το astraparis.gr. Σημειώνεται ότι ο κ. Μπουρνούς παρουσιάστηκε χθες αυτοβούλως στην αστυνομική διεύθυνση Χίου, η οποία είχε αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης και την σύνταξη της σχετικής δικογραφίας.

Παράλληλα, διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα και η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και τα περιστατικά κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό γεγονός.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο 19χρονος από το Μαρούσι, παίζοντας μπάσκετ σε γηπεδάκι στη Δασκαλόπετρα με τέσσερις φίλους του, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τη μπασκέτα, η οποία αποκολλήθηκε από το έδαφος.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Χίου, όπου μεταφέρθηκε αμέσως ο 19χρονος, υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, astraparis.gr/ ΦΩΤΟ: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις