Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

«Δεν υπάρχει βράχος στο Αιγαίο που να μην είναι επανδρωμένος»

Στην ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε τουρκική πρόκληση, είτε στον Έβρο είτε στο Αιγαίο, αναφέρθηκε
ο Αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατά την παρέμβασή του στην εκπομπή «OPEN ΕΛΛΑΔΑ»
«Τους έχουμε αιφνιδιάσει, διότι τους παρακολουθούμε στενά και γνωρίζουμε τις ενέργειές τους, πριν ακόμη αναχωρήσουν από τα τουρκικά παράλια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Μανωλάκος, σχολιάζοντας τις τουρκικές ενέργειες, σε ένα θέατρο επιχειρήσεων-που το γνωρίζει όσο λίγοι- καθώς διετέλεσε Διοικητής της ΑΣΔΕΝ.
Αναφορικά με «την εμφανή προσπάθεια των τουρκικών ακταιωρών, να κατευθύνουν τις λέμβους με τους λαθρομετανάστες», προς τα ελληνικά νησιά, ο Στρατηγός  Μανωλάκος, σημείωσε πως «το Λιμενικό είναι σε ετοιμότητα και αντιμετωπίζει τους λαθρομετανάστες με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και ευαισθησία στην ανθρώπινη ζωή», με στόχο την αποτελεσματική επιτήρηση και προστασία των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας και της ΕΕ.
Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ., εκτίμησε πως θα συνεχιστεί η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού το προσεχές διάστημα και θα ενταθεί η τουρκική προκλητικότητα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αλλαγή στάσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που με αφετηρία τον Έβρο, έδειξε να αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά εμπράκτως, ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά.
«Δεν υπάρχει βράχος στο Αιγαίο που να μην είναι επανδρωμένος», τόνισε εμφατικά ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ και νυν Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, εστιάζοντας στο ξεκάθαρο μήνυμα αποφασιστικότητας και ετοιμότητας που εκπέμπει, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Πατρίδας, απέναντι σε εκείνους που επιχειρούν να θέτουν υπό αμφισβήτηση τα κυριαρχικά δικαιώματά της Ελλάδος.

 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις