Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - Ομοβροντία του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο - Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση με πραγματικά πυρά

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Διακόπουλος, το πρωί με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή
«Πρωινοί Τύποι» διαμήνυσε προς την Τουρκία ότι η Ελλάδα δεν θα διστάσει να αναλάβει ακόμη και στρατιωτική δράση εάν θεωρήσει ότι πλήττονται τα ζωτικά της συμφέροντα.

«Ξεκινάς από τις διπλωματικές και άλλες αντιδράσεις που σου προσφέρει το Διεθνές Δίκαιο και φτάνεις μέχρι την έσχατη αντίδραση όταν ο άλλος παραβιάζει ζωτικά σου και κυριαρχικά σου δικαιώματα» ανέφερε ο κος Διακόπουλος χαρακτηριστικά.Οι δηλώσεις του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού έρχονται τη στιγμή που το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) αποδεσμεύει εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση με πραγματικά πυρά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

.
Πρόκειται για τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας που πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη 9 έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου, με την συμμετοχή Φρεγατών, Πυραυλακάτων, Πλοίων Επιτήρησης, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων και μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως επισημαίνει το ΓΕΝ, η εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις