Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Πιο κοντά η Αιγυπτιακή επέμβαση στη Λιβύη: Δυνάμεις της Τρίπολης ανακοίνωσαν την απαγωγή 18 Αιγυπτίων!

 Πιο κοντά η Αιγυπτιακή επέμβαση στη Λιβύη: Δυνάμεις της Τρίπολης ανακοίνωσαν την απαγωγή 18 Αιγυπτίων!
Σε μια κίνηση που αναμένεται να ρίξει νέο «λάδι στη φωτιά» μεταξύ Καΐρου και Τρίπολης προχώρησαν παραστρατιωτικές ομάδες που ελέγχονται από το φιλοτουρκικό καθεστώς.


Παραστρατιωτικές δυνάμεις που πρόσκεινται στο καθεστώς της Τρίπολης, ανακοίνωσαν πριν λίγο επίσημα ότι απήγαγαν 18 Αιγύπτιους εργάτες που είχαν εντοπίσει στην ανατολική Λιβύη.

Η ανακοίνωση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει την επίσπευση της επέμβασης της Αιγύπτου όπως είχε πει και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, καθώς είχε προειδοποιήσει τον GNA καθιστώντας τον υπεύθυνο για την ασφάλεια των Αιγυπτίων εργατών.


16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πρόκειται πιθανότατα για τους 18 Αιγύπτιους εργάτες που είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε βασανιστήρια στη Λιβύη αλλά τελικά δεν απελευθερώθηκαν.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη 218newsenglish
Απειλεί ο GNA: Όλη η Λιβύη είναι μια «κόκκινη» γραμμή

Την ίδια ώρα ο Στρατός της Τρίπολης απείλησε το Κάιρο λέγοντας πως όλη η Λιβύη είναι μια κόκκινη γραμμή:

«Όλη η επικράτεια της Λιβύης είναι μια κόκκινη γραμμή. Οι κόκκινες γραμμές καθορίζονται από το αίμα των μαρτύρων μας και όχι από ρητορικού τύπου δηλώσεις».

“The whole territory of Libya is a red line. The red lines were defined by the blood of the martyrs and not by rhetorical statements.”’s statement on ’s show of force about “red lines” and military action in


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EmanueleRossi



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις