Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ζήτημα ημερών ίσως και ωρών η σύλληψη της γυναίκας-«βιτριόλι» Ταυτοποίηθηκε η γυναίκα με τη μάσκα – Κάμερα «κλείδωσε» το πρόσωπο της

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η Αστυνομία γνωρίζει πλέον την γυναίκα που έριξε το βιτριόλι το πρωινό της 20ής Μαΐου στο πρόσωπο της
Ιωάννας και πλέον συγκεντρώνει στοιχεία και αποδείξεις για να μπορέσει να την στείλει στον εισαγγελέα και να μην μπορεί να ξεφύγει.

Η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας, μετά από μεθοδική δουλειά και αφού έφτιαξε έναν κύκλο 20 ύποπτων γυναικών, κατάφερε να ανακαλύψει εν τέλει ποια είναι.


Οι αστυνομικοί έχουν μείνει άναυδοι με την μεθοδικότητα με την οποία σχεδίασε και εκτέλεσε την επίθεση αφού φέρεται πως χαρτογράφησε τις κάμερες της περιοχής, ποιες λειτουργούν, προς τα πού στρέφονταν, ποιες ήταν τυφλές ενώ το βιτριόλι το προμηθεύτηκε από το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και διεύθυνση.

Για το ταξί είναι ήδη γνωστό πως το κάλεσε μέσω τηλεφωνικού θαλάμου για να την πάρει μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Το κινητό της τηλέφωνο είχε φροντίσει να το απενεργοποιήσει κάθε φορά που έκανε πρόβα αλλά και κατά την διάρκεια της σατανικής επίθεσης.

Όμως το τηλεφώνημα που έκανε από θάλαμο της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου δίπλα ακριβώς από την εταιρεία που εργαζόταν η Ιωάννα για να καλέσει το ταξί της διαφυγής και ο εντοπισμός του οδηγού, μαζί με το σβηστό κινητό, πρόδωσαν την ταυτότητά της.

Είναι εφικτό να προσδιοριστεί το δικό της κινητό ακόμα και αν είναι σβηστό με την μέθοδο της «συγγένειας», όπως και έγινε.

Ετσι, από το νούμερο δίπλα στον οδηγό θα έφταναν στον κάτοχό του και άρα θα είχαν στα χέρια τους την ταυτότητα της γυναίκας με τη μάσκα.

Εφόσον ήταν, λοιπόν, μία από τις είκοσι υπόπτους και εφόσον κουβαλούσε το κινητό μαζί της τότε θα αποκαλύπτονταν.


Οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας την ώρα που έγινε το χτύπημα με βιτριόλι στο σημείο, αναφέρουν πως υπήρχαν ενεργά 8.000 κινητά τηλέφωνα.

Από τις 20 υπόπτους, τα 19 τηλέφωνα ήταν ανοιχτά, όμως εξέπεμπαν από διαφορετικά σημεία. Δεν ήταν δηλαδή στο σημείο της επίθεσης και ένα τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Έτσι αμέσως οι αναλυτές στοχοποίησαν την ύποπτη και διαμόρφωσαν έναν χάρτη όπου βρήκαν την ύποπτη σε συγκεκριμένα σημεία, συγκεκριμένες ώρες όπου και εκεί είχε κλειστό το κινητό.

Η συσκευή άνοιξε λίγη ώρα μετά. Το μόνο που μένει είναι να ανακατασκευαστεί το δρομολόγιό της.

Το στίγμα του τηλεφώνου της όταν άνοιξε αποτελεί την αφετηρία και ερευνώντας κυψέλη-κυψέλη, οι αστυνομικοί επιχειρούν να δουν πώς κινήθηκε και με τη διαδικασία της συγγένειας των κινητών με ποιους συναντήθηκε προκειμένου να τους καλέσουν για ανάκριση.

Αξίζει να πούμε πως η οδηγός ταξί άφησε την γυναίκα-«βιτριόλι» μεταξύ Καλλιμάρμαρου και 1ου Νεκροταφείου Αθηνών. Φυσικά, από εκεί και πέρα είναι άγνωστο το τι έκανε. Αν πήρε άλλο ταξί, αν την περίμενε κάποιο όχημα, διότι όπως φαίνεται είχε ψάξει το μέρος και εκεί, πολύ καλά, καθώς ήταν «dead zone», δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΧΕ κάμερες.

Είναι ζήτημα χρόνου να φανεί τι κρύβεται πίσω από αυτήν την βδελυρή ιστορία που κατέστρεψε μια νέα κοπέλα. Το ζήτημα είναι αν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει τις απαντήσεις...


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις