Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Χλευασμός δίχως όρια: Τα δημόσια σχόλια για τα “βυζιά” της Τατιάνας Στεφανίδου που προκαλούν οργή!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το λάθος να ποστάρει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μια φωτογραφία από την πισίνα του σπιτιού, όπου ανακοίνωσε την έναρξη ενός διαγωνισμού, από όπου βγάζει αρκετά χρήματα!

Στην φωτογραφία αυτή είναι ορατό το εντυπωσιακό της μπούστο που όπως ήταν λογικό (δυστυχώς) έγινε αντικείμενο χλευασμού από αρκετούς μισογύνηδες προκαλώντας οργή σε όσους τα αντίκριζαν!
“Βυζάρες”, “Τι βυζιά είναι αυτά” και άλλα τέτοια σχόλια δίνουν και παίρνουν μαζί με τις συμμετοχές κάτω από τον διαγωνισμό της Τατιάνας Στεφανίδου, με την ίδια να μην δίνει συνέχεια και απλά να τα αφήνει ασχολίαστα!
Ωστόσο για ακόμα μια φορά αρκετοί δείχνουν το τραγικό μορφωτικό τους επίπεδο με τέτοιου είδους σχόλια! Μάλιστα σε ένα από αυτά όπου ένας σχολίασε τι τέλειο μπούστο έχει η Τατιάνα από κάτω αρκετοί έτρεξαν να την κράξουν τονίζοντας πως το αποτέλεσμα ανήκει στον πλαστικό χειρουργό της!
Δείτε τα σχόλια που ακολουθούν καθώς και την φωτογραφία που πόσταρε η παρουσιάστρια:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις