Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ένας χαμός.... Πάρος: Παίκτες ριάλιτι κάνουν σεξ όπου βρουν!!!!

 


Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Πάρο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, την ίδια στιγμή που στο νησί επικρατεί πανικός από το βίντεο που διέρρευσε με Ρομά να χτυπάνε Αστυνομικούς.

Μια ελληνική εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας τα γυρίσματα στο νησί ενός ριάλιτι αγάπης με τον τίτλο «Are you the one», το οποίο προβάλλεται στο MTV.

Οι καταγγελίες για το ριάλιτι αυτό είναι πολλές: οι παίκτες κάνουν σεξ όπου βρούνε, ενώ το περιεχόμενό του είναι εντελώς υποβαθμισμένο και σεξιστικό.

Με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας του Νίκου Αγαπηνού, πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως υγειονομικής φύσεως, κίνδυνος φωτιάς, χρήσης γης ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσίας μας.

«Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και για αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο.»

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικηγορική εταιρεία κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις.

Ταυτόχρονα η δικηγορική εταιρεία έχει κοινοποιήσει την ανωτέρω καταγγελία στον δήμαρχο Πάρου, στην πολεοδομία Δόμησης Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στην Γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, στην Γενική διεύθυνση δημόσιας υγείας του Υπουργείου Υγείας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού, στο Υπουργείο Τουρισμού, στον ΕΟΤ, στον διοικητή του ΑΤ Πάρου, στη διοικήτρια πυροσβεστική υπηρεσία Κυκλάδων, στην διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, στην υπηρεσία αρχαιοτήτων Κυκλάδων και στην υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Αττικής, ανατολικής Στερεάς και Κυκλάδων. Ως είναι ευνόητο η μη ενεργοποίηση των ανωτέρω υπηρεσιών για τις ως άνω προδήλως παράνομες πράξεις θα επισύρει τις κατά νόμου κυρώσεις σε βάρος των υπευθύνων.

 

πηγη: athensmagazine.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις