Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Έφυγε ο «Ντάλτον», ήρθαν οι συνταξιούχοι – Τα έψαλλε στον Μητσοτάκη συνταξιούχος κι αυτός συνέχιζε να πίνει τον καφέ του (vid)


 Σιγά μην ίδρωνε το αυτί των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για τα «ραπίσματα» που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λάρισα…

Πέρα από την… τυχαία συνάντηση του πρωθυπουργού με τον «Ντάλτον» καβάλα στο άλογο, που θύμιζε σκηνοθεσία μπι μούβι γουέστερν, «τάξη και αλφαδιά», και βέβαια βρήκε χώρο προβολής στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και μια πολύ ενδιαφέρουσα απρόοπτη συνάντηση σε καφενείο της περιοχής με έναν συνταξιούχο.

Μόνο που η συνάντηση αυτή και ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον συνταξιούχο δεν προβλήθηκε από τα φίλα στην κυβέρνηση ΜΜΕ, καθώς ο άνθρωπος τα «έχωσε» με ευγένεια στον Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το Newpost.gr που ανέβασε και το σχετικό βίντεο, ο συνταξιούχος πλησίασε τον πρωθυπουργό που έπινε τον καφέ του και του είπε:

«Έχω μια κόρη 17 ετών, πώς θα τα βγάλω πέρα με 600 ευρώ; Να γράφει 1200 και να παίρνω 600;» ρώτησε τον πρωθυπουργό με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «μη βιάζεσαι, θα πάρεις αναδρομικά».

Όταν ο συνταξιούχος συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό και να λέει τα παράπονά του, ο πρωθυπουργός εμφανώς αμήχανος προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει χιούμορ, αλλά μόνο αυτός και οι «αυλικοί» του γελούσαν.

«Σε βλέπω είσαι μπλε μέχρι εδώ, πουκάμισο, t-shirt, μάσκα».

Στη συνέχεια ήπιε μια τελευταία γουλιά καφέ και έφυγε με στρατιωτικό ελικόπτερο για να επιστρέψει στο Μαξίμου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις