Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Steven T.Kirsch σε σύσκεψη του FDA: «Γιατί τα παιδιά πέφτουν σαν τις μύγες αμέσως μετά τον εμβολιασμό; - Τι τα σκότωσε;» VIDEO

 


Ο Steven Todd Kirsch είναι ένας από τους επιστήμονες που μίλησαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης του FDA για τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών. 

Ο Steven Todd Kirsch, ο οποίος στα μέσα του 2020, ο Kirsch ίδρυσε το Ταμείο Θεραπείας Covid-19 (CETF) για τη χρηματοδότηση έρευνας σε θεραπείες για τον Covid-19 κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προχώρησε σε άκρως σοκαριστικές καταγγελίες, οι οποίες όπως αναφέρει ο ίδιος «δεν ακούστηκαν». 

Άλλωστε πως γίνεται να έχουν ακουστεί και ο FDA τελικά να ανάβει το «πράσινο» φως για τον εμβολιασμό των παιδιών 5 έως 11 ετών; Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας ομιλίας σύμβουλος του FDA είχε υποστηρίξει ότι «δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το δίνουμε».

Μερικά σημεία από την ομιλία του Steven Todd Kirsch

«Είμαι ο Steve Kirsch, εκτελεστικός διευθυντής του ταμείου για την πρώιμη θεραπεία του covid-19.

Πρώτη διαφάνεια: Γιατί τα παιδιά πέφτουν σαν τις μύγες αμέσως μετά τον εμβολιασμό; Αν δεν πέθαναν απ’ το εμβόλιο, τότε τι σκότωσε αυτά τα παιδιά;

Επόμενη διαφάνεια. Πώς ένα υγιές 16χρονο αγόρι μπορεί να πεθάνει στη μέση του μαθήματος μαθηματικών μέσω zoom; Ήταν καλά 20 λεπτά πριν πεθάνει.

Επόμενη διαφάνεια. Οι γιατροί δεν βρήκαν τίποτα. Τι βρήκε το CDC;

Επόμενη διαφάνεια. Γιατί αυτός ο 15χρονος πέθανε στον ύπνο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό;

Διαφάνεια νούμερο 6. Πώς σας ξέφυγαν όλα αυτά τα σήματα παρενεργειών;

Διαφάνεια 7. Αν τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή, πώς γίνεται η Ταϊβάν επισήμως να παραδέχεται ότι τα εμβόλια σκότωσαν περισσότερα άτομα απ’ τον ίδιο τον ιό;».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις