Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣKOTOYΣ ΜΑΓΑΛΩΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣTHN ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ KAI EXEI ΑΡΧΙΣΕΙ NA KATAΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ - ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ; / ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ''ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ'' ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;


  Γράφει η Jandark Petros 

Βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και στην Κύπρο ο Πάπας του Βατικανού Φραγκίσκος για να ολοκληρώσει τον δρόμο των διαδόχων του που κατέστρεψαν την Κωνσταντινούπολη το 1204,

το κέντρο της ανατολικής χριστιανικής πρωτεύουσας και την αποδυνάμωσαν λόγω της επιθυμίας τους να ελέγξουν το κέντρο της Ορθοδοξίας για την ίδρυση της καθολικής παπικής εξουσίας, όπου οι στρατοί των Σταυροφοριών, που περιλάμβαναν και τους Βίκινγκς ''Σκανδιναβίας'' κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη, βίασαν και λεηλάτησαν τους θησαυρούς της και έσφαξαν τους οπαδούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

Το έτος 1261 οι Έλληνες ανέκτησαν την κυριαρχία τους στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η Κωνσταντινούπολη ''Βασιλίδα των Πόλεων'' παρέμεινε αδύναμη λόγω των Παπικών Σταυροφοριών και δεν ανέκαμψε ποτέ, γεγονός που έκανε την άλωση της Κωνσταντινούπολης εύκολη στα χέρια των Μουσουλμάνων το έτος 1453.

🟥 Κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος είναι ότι στις αρχές του 20ου αιώνα, η καθολική παπική εξουσία εκμεταλλεύτηκε τον διωγμό και τη σφαγή των Ασσυρίων από τους Οθωμανούς και τους Κούρδους ''Τσέτες''  κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του Μουσταφά Κεμάλ όπου η παπική εξουσία έδωσε στους Ασσύριους την επιλογή μεταξύ προστασίας από σφαγές εάν γίνονταν καθολικοί ή θα σφαγιάζονταν με το σπαθί από τους Μουσουλμάνους εάν παρέμεναν ορθόδοξοι. 

Η επίσκεψη του Πάπα :

▶ Από αυτή την επίσκεψη τον Πάπα του Βατικανού Φραγκίσκο δίνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι να δεχόμαστε τους εισβολείς ως πρόσφυγες στην Πατρίδα μας για να ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας μας, της Ορθόδοξης Εκκλησίας της και του πολιτισμού μας! 

▶▶ Μετά από αυτό το μήνυμα του Πάπα του Βατικανού, ας επιστρέψουμε λίγο στην περσινή σκηνή στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έτος 2020, και να δούμε πιο κάτω το βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι εισβολείς στα Ελληνοτουρκικά και τι είπαν στο βίντεο. Αυτοί είναι που θέλει ο Πάπας να μπουν στη χώρα μας και είπε ότι αυτοί είναι αδέρφια και αδερφές μας! Και Ο Πάπας χαρακτηρίζει τη διατήρηση του εθνικισμού μας από ειβολείς ότι είναι ''εγωιστική''❗

Επαναλήφθηκε η σκηνή εισβολέων στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας το 2021. Οι λαθρομετανάστες ''εισβολείς'' που βρίσκονται σε αυτά τα σύνορα είναι όλοι μουσουλμάνοι από διαφορετικά μέρη. Είναι οι ίδιοι που εισέβαλαν και στην Χριστιανική γη της Ανατολής την οποία κατέστρεψαν ολοσχερώς και τώρα ετοιμάζονται να εισβάλουν και στις ευρωπαϊκές χώρες. 

Για να ακριβολογήσουμε, το μεγαλύτερο ποσοστό από τους μουσουμάνους που βρίσκονται τώρα στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας είναι Κούρδοι ''Τσέτες'' που δια της βίας κατέχουν τη Βόρεια Ασσυρία*, και επίσης κατέχουν Ασυριακές περιοχές στη Συρία, στην Τουρκία και στο Ιράν, αυτοί μιλούν και τα Αραβικά. 

Πολλοί δεν ξέρουν ποιοι είναι οι Κούρδοι, Οι Κούρδοι είναι ''Τσέτες'', συνεργάστηκαν μαζί τον Μουστάφα κεμάλ και έσφαξαν τους Έλληνες στην Μικρά Ασία και τους Ασσύριους στη Ασσούρ γη όταν αυτός τους υποσχέθηκε οτι θα επιτρέψει να ιδρύσουν κουρδικό κράτος. Να ξέρετε ότι οι Κούρδοι δεν είναι Έθνος. 

Και Στην εισβολή το 1974, στην Κύπρο, πάλι οι Κούρδοι έσφαξαν τους Έλληνες της Κύπρου με τους Τούρκους δίπλα – δίπλα! Τα μελλοντικά τους σχέδια είναι να καταλάβουν Ελληνικά εδάφη. 

Εκατοντάδες Κούρδοι και Άραβες στα σύνορα της Ευρώπης ζήτησαν από την ιρακινή κυβέρνηση να τους πάρουν πίσω στο Ιράκ* από τα σύνορα της Πολωνίας-Λευκορωσία. Αυτό το γεγονός αποτελεί μια καθαρή απόδειξη για όλους, ότι αυτοί ως κατακτητές δεν διώκονται από κανένα, ενώ οι ίδιοι διώκουν τους Ασσύριους που είναι ο αυτόχθονος πληθυσμός της Ασσυρίας και φυσικός ιδιοκτήτης της γης της Ασσυρίας. Επίσης οι μουσουλμάνοι των άλλων χωρών που βρίσκονταν στο σημείο ζήτησαν από τους κυβέρνησεις τους να τους πάρουν πίσω στα μέρη τους. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση :

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ελέγχει τη Χριστιανική Ελλάδα και την πιέζουν να επιτρέψει στους μουσουλμάνους να εισέλθουν στη χώρα παρά τη θέληση του λαού της. 

Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει ποιος θα εισέλθει στη χώρα και με ποιους είναι διατεθειμένη να συνυπάρξει. 

Είναι δικαίωμα μας να αποτρέψουμε τη νέα ισλαμική εισβολή μετά τα δεινά μας από τις προηγούμενες ισλαμικές εισβολές. Είναι δικαίωμα μας να προστατεύσουμε τον Χριστιανικό μας πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τις μελλοντικές γενιές. 

Οι σύγχρονες ισλαμικές εισβολές στα σύνορα που βλέπουμε, αυξάνονται σήμερα, προετοιμάζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες και ''Δεν είναι η παρόρμηση της στιγμής''. Οι κραυγές του ''Αλλάχ Ακμπάρ'' ακούμε πάντα σε αυτές τις νέες κατακτήσεις, και είναι απόδειξη μιας μεθόδου κατάκτησης παρόμοια με τις παλιές κατακτήσεις, με μια διαφορά και είναι ότι στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν το κοφτερό σπαθί και τώρα χρησιμοποιούν το σπαθί της ανθρωπότητας. 

Η ισλαμική μετανάστευση έχει ξεκάθαρους στόχους από την αρχή, που είναι η επιβολή της ισλαμικής κουλτούρας και της Σαρίας, και αυτό βλέπουμε τώρα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου έχουν κόμματα και δυνάμεις στα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια.

Για παράδειγμα οι Αφγανοί λένε ότι δραπετεύουν στην Ευρώπη λόγω των Ταλιμπάν, αλλά αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος είναι ότι αυτοί φτιάχνουν ιστορίες ότι οι Ταλιμπάν είναι κτηνωδία, αλλά αφού η Ευρώπη τους δίνουν άσυλο, γίνονται χειρότεροι από τους Ταλιμπάν και θέλουν την κυριαρχία της Σαρία στην Ευρώπη, η οποία τους έδωσε άσυλο. Το ίδιο κάνουν όλοι οι μουσουλμάνοι.

Αυτοί οι Μουσουλμάνοι που μπαίνουν στην Ευρώπη Δεν είναι διωκόμενοι ή φτωχοί, αλλά είναι οργανωμένες ομάδες κατακτήσεων, μην πιστεύετε τις φανταστικές ιστορίες τους που σας λένε. 

Οι ενέργειές τους αποτελούν μέρος καλά οργανωμένου σχεδίου εισβολής: Για παράδειγμα οι έγκυες γυναίκες που βρίσκονται στα Σύνορα με τους σύζυγους τους έχουν έρθει με τη δική τους θέλησή με στόχο να γεννήσουν σε ευρωπαϊκή χώρα για να αποκτήσουν την υπηκοότητα. Στα Πολωνικά σύνορα μια από αυτές τις μουσουλμάνες έγκυες γυναίκες γέννησε ένα παίδι σε αυτό το κρύο δάσος, αλλά ο στόχος τους ήταν να φτάσουν στη Γερμανία και να γεννήσει η σύζυγος του εκεί για να αποκτήσει το παίδι τους τη υπηκοότητα εκεί.

Έτσι εκμεταλλεύονται τους ανόητους ευρωπαϊκούς νόμους. 

Άλλοι φέρνουν τα μικρά παιδιά τους μαζί τους για να εκμεταλλευτούν τους ευρωπαϊκούς νόμους και να κερδίσουν τη διεθνή συμπάθεια ότι είναι θύματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας στρατός εισβολής. Αυτοί δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους γιατί όπως λένε οι ίδιοι θα κάνουν άλλα παιδιά για αυτό βάζουν τα μικρά παιδιά τους στην πρώτη γραμμή του κινδύνου για να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτά τα μικρά παιδιά δεν είναι αθώα όπως νομίζουμε επειδή ανατράφηκαν με βάση την ισλαμική Σαρία. Πρέπει να απελαθούν πίσω μικροί και μεγάλοι Στην ''έρημο'' Σαχάρα και στα άγονα βουνά από τα οποία ήρθαν πριν την εισβολή τους στην γη της Χριστιανικής Ανατολής. 

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι μόνο Στα Χερσαία Σύνορα, αλλά και Στα Θαλάσσια Σύνορά της, από τα οποία χιλιάδες μουσουλμάνοι εισέρχονται στη χώρα κάθε μήνα. Τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας σχεδόν ερημώνουν από την Ελληνική Ακτοφυλακή. Οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να εισέρχονται στην Ελλάδα εάν δεν τεθεί σε εφαρμογή μια ριζική και γρήγορη λύση στα σύνορα, ''χερσαία και θαλάσσια'', για να αποτραπεί η ροή των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, διαφορετικά η Ελλάδα μας θα πέσει εύκολα στα χέρια των μουσουλμάνων επειδή βρίσκονται ήδη εντός Ελλάδας και είναι σύμμαχοι με την Τουρκία και την Αλβανία και σίγουρα ο ισλαμικός κόσμος θα υποστηρίξει αυτό το βήμα, είτε δημόσια είτε κρυφά σύμφωνα με τα συμφέροντα ολόκληρου του ισλαμικού κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει σύντομα εκ των έσω διότι ο στρατός του κακού συσπειρώνεται και μεγαλώνει γρήγορα και θέλει να βεβηλώσει την αγία μας γη, την κοινωνία μας και να κυριαρχήσει σε εμάς επιβάλοντας μας το κακό που κουβαλάει. 

Κάθε φορά που συγκεντρώνονται εισβολείς στα Ευρωπαϊκά σύνορα, επικαλούνται ανθρωπιστική καταστροφή στα σύνορα, ΌΧΙ, και εκατομμύριο ΌΧΙ, αυτό Δεν είναι ανθρωπιστική καταστροφή, γιατί αυτοί που θέλουν να μπουν στην Ελλάδα είναι μουσουλμάνοι εισβολείς μίγμα από Κούρδους, Άραβες, Αφγανούς, Πακιστάνους και τον υπόλοιπο ισλαμικό κόσμο που θα δουλέψουν σκληρά για την εθνοκάθαρση αυτών των λαών. 

Κινδυνεύουμε και δεν θέλουμε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, δεν θέλουμε μια κουλτούρα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε τίποτα και δεν μας ανήκει, στόχος της οποίας είναι να εφαρμόσουν όσα δηλώθηκαν στο Κοράνι. 

Θα εισβάλουν τη χριστιανική Ελλάδα υπό το όνομα των προσφύγων πολέμου ή της ανθρωπότητας για να εξαπατήσουν τον λαό. Για αυτό Να μην πέσουμε στην παγίδα που λέγεται ''ανθρώπινα δικαιώματα'' όπου όλοι ''οι ΜΚΟ, ο Πάπας του Βατικανού, Ευρωπαϊκή Ένωση, κυβερνήσεις, τα Ηνωμένα Έθνη'' θέλουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου μέσω των προδοτικών μέσων ενημέρωσης, και να παίζουν με τα συναισθήματα των ευρωπαϊκών λαών επικαλούμενοι το όνομα της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύουν σε αυτούς τους εισβολείς. 

Αν αφήσουμε την χώρα μας και τον εαυτό μας να πέσει θύμα σε αυτή τη συναισθηματική παγίδα των νόμων που εξυπηρετούν τα κακόβουλα κατακτητικά σχέδια αυτών των εισβολέων, θα έχουμε κάθε λίγο όλο και περισσότερους εισβολείς μέχρι να γίνουμε αδύναμη μειοψηφία στη χώρα μας, με συνέπεια να χάσουμε την Πατρίδα μας και την κληρονομιά μας και τις χριστιανικές αξίες μας. 

Πιο ξεκάθαρα, τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που εισέρχονται στην Ευρώπη με το πρόσχημα του ασύλου και του ανθρωπιστικού νόμου, θα εκμεταλλευτούν αυτούς τους νόμους για να ελέγξουν αυτές τις χώρες χωρίς σπαθί, και το σπαθί που θα χρησιμοποιήσουν είναι ο ίδιος ο νόμος μας μέσω του οποίου θα μπουν για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους, οπότε θα είναι δύσκολο να τους ελέγξουμε αν δεν αλλάξει ο ισχύων νόμος. 

Είμαστε εμείς οι ίδιοι που ποτίζουμε αυτό το κακό με την αμέλεια, την άγνοια και την αδυναμία μας, και οπότε δεν υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας. 

Η ενότητα μας κάνει πιο δυνατούς και η διαίρεση μας κάνει αδύναμους. 

Η Ελευθερία αρπάζεται, Δεν χαρίζεται.. . 

 ________________________________________________________

* Η Βόρεια Ασσυρία μετά την αραβική ισλαμική κατοχή ονομαζόταν Βόρειο Ιράκ, και Μετά την κουρδική ισλαμική κατοχή  ονομαζόταν Κουρδιστάν.

* Το Ιράκ είναι στην Μεσοποταμία-Ασσούρ και πλέον καταλαμβάνεται από Άραβες και Κούρδους.  

* Ιράκ είναι το όνομα που δόθηκε στη Μεσοποταμία μετά την αραβική ισλαμική κατοχή.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις