Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Η πιο καυτή οπαδός άναψε φωτιές στο Κατάρ – Kινδυνεύει με πρόστιμο και σύλληψη

 


Η πρώην Μις Κροατία, Ιβάνα Κρολ, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στο πρώτο ματς της Κροατίας στο Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο το Μαρόκο φορώντας μια ολόσωμη φόρμα στα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας της.


Το outfit που επέλεξε ήταν ιδιαίτερα σέξι, αλλά παρ’ όλα αυτά «πέρασε» από τους αυστηρούς διοργανωτές του Μουντιάλ στο Κατάρ. «Κροατία πάμε!» ήταν το μήνυμα που έστειλε η οπαδός μέσω του λογαριασμού στο Instagram, δίνοντας το έναυσμα για νέες επιτυχίες στην Εθνική Κροατίας, αλλά ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις στο Κατάρ.

Η Κρολ όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό, καθώς φόρεσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαγιό G-string κυκλοφορώντας σε παραλιακό πεζόδρομο, κάτι που αποτελεί σαφή παραβίαση των κανόνων στη χώρα.


Όπως είναι γνωστό, όποιος προσβάλλει με την εμφάνισή του στο Κατάρ κινδυνεύει με υψηλό πρόστιμο, ακόμα και με σύλληψη. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν αντιδράσεις από πολλούς χρήστες.

«Ντροπή σου, να σέβεσαι την κουλτούρα άλλων λαών», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος χρήστης σχολίασε: «Σεβάσου τη χώρα και τη θρησκεία μας, τι στο καλό;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις