Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Tρόμος από τον «δράκο του Πειραιά»: Oι επιθέσεις εναντίον γυναικών και η σύλληψή του

 
Ο «δράκος του Πειραιά» είχε σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή. Είχε προχωρήσει σε 6-7 επιθέσεις εναντίον γυναικών και από τα ξημερώματα της Κυριακής βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Η τελευταία επίθεση, σύμφωνα με το MEGA, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Μυστρά στη Νίκαια.

Ήταν γύρω στις 02.30 το πρωί όταν μια 20χρονη επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο και λίγο πριν μπει στην πολυκατοικία όπου ήταν το διαμέρισμά της, ο άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει.

Η 20χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα εκείνος να αρχίσει να την χτυπά βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο. Κάποιος από τους ενοίκους πολυκατοικίας άκουσε τις φωνές και ενημέρωσε την Άμεση Δράση ότι κακοποιείται μια γυναίκα. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και εντόπισαν τον ύποπτο άνδρα, ο οποίος ταίριαζε με τα όσα είπε στην περιγραφή της η 20χρονη.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και είδαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές λόγω της αντίστασης του θύματος της επίθεσης. Τον μετέφεραν στο Τμήμα και τον φωτογράφισαν.

Οι αστυνομικοί πήγαν και στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου είχε μεταβεί η 20χρονη καθώς είχε ένα πιο σοβαρό τραύμα στο μάτι από τις γροθιές και στη συνέχεια τον αναγνώρισε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Όπως διαπιστώθηκε, είναι ύποπτος και για άλλες επιθέσεις στον Πειραιά. Μάλιστα η μία έγινε στην πλατεία Θεμιστοκλή στα Ταμπούρια, έξω από ένα μίνι μάρκετ. Στην Αστυνομία είχαν την εικόνα του καθαρή από τις κάμερες, αλλά δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Ο 28χρονος είχε επιτεθεί και σε μια 15χρονη, την οποία ξεγύμνωσε στη μέση του δρόμου και ευτυχώς από τις κραυγές της ανήλικης βγήκαν οι υπάλληλοι ενός φούρνου που ήταν ανοιχτός. Ο «δράκος» δρούσε την ίδια χρονική περίοδο με τον «βιαστή του Παλαιού Φαλήρου».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν και  οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα προκειμένου να τον αναγνωρίσουν πιθανόν κι άλλες γυναίκες.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις