Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Λότι Μος: Η 24χρονη αδερφή της Κέιτ Μος εγκατέλειψε το «μόντελινγκ των ανορεξικών» κι έγινε ανδρική φαντασίωση (video) - Το «κορίτσι-σάντουιτς» του OnlyFans εξομολογείται

 
Μια ζωή «κόλαση» εξομολογείται πως έχει περάσει η Λότι Μος.

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι η Λότι, μία βόλτα στο OnlyFans θα σας ανοίξει τα μάτια… εκτός του ότι είναι αδερφή της Κέιτ Μος!

Η 24χρονη αδερφή της Κέιτ Μος μοιράστηκε με το κοινό τις άσχημες εμπειρίες που έχει ζήσει στον επαγγελματικό χώρο, σε ένα άρθρο που έγραψε για το βρετανικό Glamour.

Όπως εξήγησε, οι κακές συμπεριφορές που αντιμετώπισε, ενώ εργαζόταν στον χώρο της μόδας ήταν αυτές που την έκαναν να αλλάξει προσανατολισμό και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το OnlyFans.

«Με εντόπισαν στα 13 μου και ξεκίνησα να εργάζομαι στη βιομηχανία στα 16 μου. Η ζωή μου εκείνη την περίοδο ήταν ένας τρελός ανεμοστρόβιλος. Συχνά ένιωθα ότι ζούσα στη σκιά της αδερφής μου», γράφει αρχικά.

Ωστόσο, δεν ήταν αυτά τα μοναδικά αρνητικά της συναισθήματα. Όπως είπε, οι συνεργάτες της δεν ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί. «Κάθε φορά που έτρωγα στο σετ ή σε κάποιο κάστινγκ, με κοιτούσαν και γελούσαν μαζί μου», αναφέρει.

«Mε φώναζαν “το κορίτσι-σάντουιτς” ή έλεγαν στους υπόλοιπους τριγύρω “κοιτάξτε, τρώει κι άλλο σάντουιτς”. Γελούσα και εγώ μαζί τους από αμηχανία. Σαν μικρό κορίτσι, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο τραυματικό ήταν. Είμαι πολύ τυχερή που δεν ανέπτυξα κάποια διατροφική διαταραχή μετά από αυτό», συνέχισε.

Ωστόσο, ακόμα και αν αυτά τα σχόλια δεν επηρέασαν τις διατροφικές της συνήθειες, έκαναν κακό στην ψυχική της υγεία. Εξήγησε πως υπήρξαν πολλές φορές που «λύγισε» κατά τη διάρκεια κάποιου σετ. Ποτέ όμως, δεν πήρε την υποστήριξε που χρειαζόταν.

«Με κατηγορούσαν συνέχεια, μου έλεγαν “άλλα κορίτσια, θα πέθαιναν για να βρεθούν στη θέση σου” ή “είσαι αχάριστη”. Ήθελα να ουρλιάξω. Κάπου εκεί, έχασα εντελώς τον εαυτό μου και κατέρρευσα ψυχικά», εξηγεί η Λότι Μος.

Αυτή η δυσάρεστη περίοδος της ζωής της ήταν και η αφορμή να αποσυρθεί από το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με τη συνδρομητική πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου «OnlyFans».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις