Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πτώση της μοναρχίας και έλευση του Αντίχριστου: Οι δυσοίωνες προβλέψεις του Nοστράδαμου για το 2023

 


Ο διάσημος αστρολόγος και προφήτης του 16ου αιώνα, Νοστράδαμος, είχε κάνει προβλέψεις ακόμα και για το έτος 2023, οι οποίες είναι αρκετά συνταρακτικές - ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει.

Ο Νοστράδαμος, γνωστός και ως «ο προφήτης της καταστροφής», φέρεται να είχε προβλέψει, μεταξύ άλλων, την Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου (1666), την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και την πανδημία του κορονοϊού. Ας δούμε λοιπόν τι είχε να πει για την χρονιά που μας έρχεται:

Υπερθέρμανση του πλανήτη και πολλά…νεκρά ψάρια

«Ο ήλιος θα σιγοκαίει τη θάλασσα που λάμπει: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας θα βράσουν», είχε πει ο προφήτης σε έναν από τους δυσοίωνους προφητικούς του στίχους. Επιστημονικά, η υπερθέρμανση του πλανήτη οδηγεί πράγματι στον θάνατο των θαλάσσιων ειδών, όπως τα ψάρια.

Τα Ανάκτορα «φλέγονται»

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το 2023 θα δει μια «ουράνια φωτιά να καίει το βασιλικό οικοδόμημα», κάτι που για πολλούς σηματοδοτεί την πτώση της μοναρχίας – σε ποια χώρα, δεν είναι ξεκάθαρο.

Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

«Επτά μήνες μεγάλος πόλεμος, άνθρωποι νεκροί από το κακό». Αυτό θα μπορούσε να έχει λεχθεί – με μια κάποια καθυστέρηση- για την καταστροφική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία μέχρι στιγμής έχει χαρακτηριστεί από εγκλήματα πολέμου και μεγάλο αριθμό νεκρών αμάχων.

Δεδομένου του ότι ο πόλεμος που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 δεν έχει τελειώσει και των ανησυχιών για μια περαιτέρω κλιμάκωσή του, η προφητεία του Νοστράδαμου, ο οποίος «εστίασε» στο 2023, εκλαμβάνεται από αρκετούς μελετητές του ως προειδοποίηση για έναν Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο – κάτι που, φυσικά, όλοι απεύχονται.

Η έλευση του Αντίχριστου

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απαισιόδοξα αν κοιτάξουμε την τελευταία μεγάλη προφητεία του Νοστράδαμου για το 2023, η οποία αφορά τον ερχομό του Αντίχριστου. «Ο Αντίχριστος πολύ σύντομα εκμηδενίζει τους τρεις. Είκοσι επτά χρόνια θα κρατήσει ο πόλεμός του. Οι άπιστοι είναι νεκροί, αιχμάλωτοι, εξόριστοι. Με αίμα, ανθρώπινα σώματα, νερό και κόκκινο χαλάζι να σκεπάζουν τη γη», είπε ο προφήτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις