Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Δολοφονία στο Μαρούσι: Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη την 23χρονη - Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή


 Έγκλημα στο Μαρούσι:  Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 22χρονης στο Μαρούσι από τη 17χρονη φίλη της. Πολλαπλές μαχαιριές που δείχνουν την αγριότητα του εγκλήματος διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

Έγκλημα στο Μαρούσι:  Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 22χρονης στο Μαρούσι από τη 17χρονη φίλη της. Πολλαπλές μαχαιριές που δείχνουν την αγριότητα του εγκλήματος διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα, στην κυριολεξία κατακρεούργησε την 23χρονη φίλη της, αφού της κατάφερε περίπου 40 χτυπήματα τόσο με μαχαίρι όσο και με ένα μπουκάλι. Αρχικά η 17χρονη τη χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 23χρονη να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές με ένα μικρό μαχαίρι, ενώ με ένα κουζινομάχαιρο φαίνεται να της κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα. Συνολικά ο ιατροδικαστής μέτρησε 40 μαχαιριές.

Μάλιστα, το σκηνικό διήρκησε πάνω από μισή μέρα, με την γιαγιά της δράστιδος να ακούει της φωνές και να ειδοποιεί την αστυνομία.

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην 17χρονη

H 17χρονη οδηγήθηκε εχθες ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων και θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να πάρει προθεσμία.

Δεν αποκλείεται, o εισαγγελέας να ζητήσει και μία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν την εξετάσει τη 17χρονη. Η ίδια δεν είναι σε θέση να καταθέσει και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Πληροφορίες θέλουν να  έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει τα χάπια της.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να την εξετάσει ιατροδικαστής τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα η 22χρονη είχε ζητήσει από την 17χρονη να σταματήσουν να βλέπονται.

Έγκλημα στο Μαρούσι: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης

«Χθες έλαβα εντολή από τους γονείς της δεκαεπτάχρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της 22χρονης φίλης της. Όταν ενημερωθώ από την κυρία Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες. Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος. Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της».

Έγκλημα στο Μαρούσι: Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις