Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Σακίρα – Πικέ σε vέες περιπέτειες: Ενοχλημένος ο ποδοσφαιριστής που τα παιδιά είναι στο Ντουμπάι


 Αν και τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν την Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ, να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, φαίνεται πως το κλίμα ανάμεσά τους παραμένει έντονο και οι διαφωνίες συνεχίζονται.

Οι διακοπές της Κολομβιανής τραγουδίστριας με τα δύο τους αγόρια, Σάσα και Μίλαν, στο Ντουμπάι για τα Χριστούγεννα ενόχλησαν τον Πικέ ο οποίος φαίνεται να απαιτεί περισσότερο χρόνο με τα δύο παιδιά του.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Σακίρα αναμένεται να ταξιδέψει μόνιμα με τα παιδιά στο Μαϊάμι λίγες ημέρες, αφού μπει το 2023. Η συμφωνία όριζε ότι, μετά τη μετακόμιση, ο Πικέ θα μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά του για 10 ημέρες τονμήνα, όποτε εκείνος το επιθυμεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θα πρέπει να επιστρέψει στον… διάλογο, παρέα με τους δικηγόρους του εξαιτίας της δυσφορίας του Πικέ, όταν η Σακίρα του ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα παραλάβει τα παιδιά από τις 30 Δεκεμβρίου, για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

Ο πατέρας των δύο παιδιών δείχνει ανήσυχος για τον χρόνο που θα περνά με τα αγόρια του, καθώς αναμένεται να αρχίσουν και τα μαθήματα του σχολείου γύρω στις 5 Ιανουαρίου. Επομένως δεν θα περάσει το συμφωνημένο 10ήμερο μαζί τους.

«Αν τα παιδιά αρχίσουν τα μαθήματα στις 5 του μήνα, ο Πικέ χάνει χρόνο μαζί τους. Οπότε είτε θα τα παραδώσει νωρίτερα, είτε θα ξεκινήσουν το σχολείο αργότερα» εξήγησε μια πηγή που επικαλείται η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia».

Να σημειωθεί ότι ανήμερα των Χριστουγέννων η Σακίρα με τα δύο αγόρια, βρέθηκαν στην έρημο και οι τρεις τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, τη στιγμή που η τραγουδίστρια κρατούσε ένα πουλί στο δεξί χέρι της. «Στην έρημο αναζητώντας γαλήνη αυτά τα Χριστούγεννα» είχε γράψει η Κολομβιανή σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο Instagram.

Αυτό που επιθυμεί ο Ζεράρ Πικέ, είναι να τερματίσει η Σακίρα το ταξίδι στο Ντουμπάι άμεσα, για να μπορέσει να περάσει περισσότερες ημέρες με τους Σάσα και Μίλαν προτού ένας ολόκληρος ωκεανός χωρίσει το ζευγάρι από τις αρχές του νέου έτους.

Η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Όσο για τον Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις