Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Βίνα Ασίκη: Δείτε ποια Ηθοποιός είναι η αδελφή της



 Η ηθοποιός Βίνα Ασίκη έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε κινηματογραφικές ταινίες και κυρίως βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80. Ο πιο χαρακτηριστικός της ρόλος ήταν αυτός της καθηγήτριας στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και καθιερώθηκε σαν sex symbol της εποχής.

Όμως η Βίνα Ασίκη δεν είναι η μοναδική ηθοποιός στην οικογένεια της, καθώς και η αδελφή της, Νατάσα, ασχολείται με την υποκριτική. Έγινε γνωστή πριν από πολλά χρόνια μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά “Μαντάμ Σουσού” στην οποία υποδυόταν την υπηρέτρια. Έπειτα πρωταγωνίστησε σε επεισόδια των σειρών “Κόκκινος Κύκλος” και “10η εντολή”, καθώς και σε θεατρικές παραστάσεις.

Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Αντώνη Αντωνίου και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Studio 4.

«Είναι εύκολο για ένα ζευγάρι ηθοποιών να συνυπάρχει. Τόσα ζευγάρια ηθοποιών υπάρχουν. Για εμάς λειτούργησε πολύ καλά. Επειδή το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και αυτή την αίγλη, σε ενώνει. Μπαίνεις μέσα και γοητεύεσαι και είσαι παρέα με τον σύντροφό σου. Παλεύετε για το ίδιο πράγμα.

Όλα αυτά σε ενώνουν. Είναι σημαντικό πράγμα το θέατρο, σε συνεπαίρνει, σου ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι. Πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου. Εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση με το θέατρο, ενώ η Νατάσα ανοιγόταν μπροστά της τα πάντα» τόνισε ο Αντώνης Αντωνίου.

«Ειδικά όταν ο ένας είναι ήδη φτασμένος και δεν υπάρχει αντιζηλία. Ποιος έγινε πρώτος και ποιος δεύτερος. Υπάρχει και ο θαυμασμός…» εξομολογήθηκε με τη σειρά της η Νατάσα Ασίκη και πρόσθεσε «Εγώ δεν θα άλλαζα θεατρικά, μα τίποτα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μου τύχει κάτι πιο ωραίο από τα πρώτα μου βήματα. Οπότε αφήστε τον να λέει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις