Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: «Ούτε ένα δάκρυ ο Μάριος για την Καρολίνα» - Ο Μαρτίκας «ξεσκεπάζει» τον Γκότση [βίντεο]


Survivor All Star: Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα από το Survivor All Star, με τα φώτα να στρέφονται στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έπειτα κι από την παρατήρηση που τους είχε κάνει ο Γιώργος Λιανός, επειδή είχαν έρθει πιο κοντά.

Στο trailer για το νέο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή (29/1), παρακολουθούμε τις δυο ομάδες να μπαίνουν σε λεπτές συζητήσεις στις δυο καλύβες που προκαλούν αντιδράσεις.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ» ξεκαθαρίζει, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Ηλίας Γκότσης συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει είτε εμένα είτε τον Κώστα» τονίζει αιχμηρά ο Σπύρος Μαρτίκας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού με τον ισχυρό παίκτη της μπλε ομάδας να καλείται να δικαιολογήσει τις κινήσεις και τις επιλογές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις