Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Κορυφαίος ογκολόγος προειδοποιεί: Έξαρση επιθετικών καρκίνων μετά τις ενισχυτικές δόσεις των εμβολίων Covid - Οι αρχές αγνόησαν και αγνοούν εσκεμμένα όλα τα προειδοποιητικά σήματα

 Έξαρση παρουσιάζει η εμφάνιση καρκίνων και μάλιστα επιθετικών σε άτομα, που έχουν υποβληθεί σε ενισχυτικές δόσεις εμβολίων έναντι του Covid.

Ο κορυφαίος ογκολόγος Angus Dalgleish, ο οποίος ανησυχεί ιδιαίτερα για το φαινόμενο αυτό, υποστηρίζει ότι, δεν είναι τυχαίο.

Ο Dalgleish, καθηγητής Ογκολογίας στο St. George’s, παρατήρησε ότι αρκετοί από τους ασθενείς του που έχουν μελάνωμα, ήταν σταθεροί ως προς την πορεία της νόσου, είχαν πολύ καλή ανοσοθεραπεία ή άλλη θεραπεία κατά τα τελευταία πέντε έως 10 χρόνια.

Τώρα εξηγεί ο ίδιος έχει πάνω από έξι, πιθανώς επτά, ασθενείς των οποίων η κατάσταση της υγείας έχει επιδεινωθεί, μετά την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Στην αρχή, δεν έγινε ο συσχετισμός, προσθέτει ο γιατρός, ο οποίος αποκαλύπτει πως ένας ασθενής του τον οδήγησε στη διασύνδεση εμβολίων – καρκίνων. «Νιώθω απαίσια με το εμβόλιο, σαν να έχω αποστραγγιστεί», είπε ο ασθενής του, σύμφωνα με τον ιστότοπο Summit News.

Εμφάνιση καρκίνων

«Όλοι περιέγραψαν συμπτώματα όπως εκείνα του long covid, τα οποία εμφανίστηκαν ένα με δύο μήνες αργότερα με σαφείς ενδείξεις υποτροπής. Και αυτές οι υποτροπές είναι αρκετά επιθετικές. Δεν είναι μια ήπια υποτροπή. Είναι υποτροπές που απαιτούν συστηματική θεραπεία σε αντίθεση με ένα μικρό οζίδιο που απαιτεί χειρουργική τομή», ανέφερε.

«Οι ασθενείς μου τα πήγαν καλά με τα δύο πρώτα εμβόλια, απλώς είχαν ρίγη, γρίπη κ.λπ. Ωστόσο περιέγραψαν ότι ήταν πολύ κουρασμένοι, πολύ κουρασμένοι, ήθελαν να μείνουν στο κρεβάτι μέχρι που πήγαν στο γιατρό και έκαναν εξετάσεις αίματος και άλλες, τώρα ξέρω:

Δύο από αυτούς τους επτά έχουν λευχαιμία, οι άλλοι έχουν λεμφώματα, και ένας από αυτούς έχει ένα μελάνωμα με κακή πρόγνωση, το οποίο είναι απολύτως βέβαιος ότι πυροδοτήθηκε από την αναμνηστική δόση και συνοδεύεται από τρομακτικά συμπτώματα.

Θέλω λοιπόν πραγματικά να επιστήσω την προσοχή όλων σε αυτό που δεν μου φαίνεται σύμπτωση. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε αν αυτό είναι το αποτέλεσμα των εμβολίων και αν είναι, πρέπει να σταματήσουμε αμέσως όλες τις ενισχυτικές δόσεις», καταλήγει ο Dalgleish.

Στις 26 Νοεμβρίου 2022, η Daily Skeptic δημοσίευσε μια επιστολή προς τον εκδότη του The BMJ, γραμμένη από τον Δρ Angus Dalgleish, προειδοποιώντας ότι τα ενισχυτικά COVID μπορεί να προκαλούν επιθετικούς μεταστατικούς καρκίνους:

«Ο COVID δεν χρειάζεται πλέον πρόγραμμα εμβολίων, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θανάτου από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα 82 έτη και από όλες τις άλλες αιτίες είναι 81 και πέφτει», γράφει ο Dalgleish.  «Η σχέση με θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, έμφραγμα και εγκεφαλικά είναι πλέον αναγνωρισμένη, όπως και η σχέση με τη μυελίτιδα και τη νευροπάθεια…

Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας άλλος λόγος για να σταματήσουν όλα τα προγράμματα εμβολίων. Ως ασκούμενος ογκολόγος, βλέπω άτομα με σταθερή νόσο να προοδεύει γρήγορα ο καρκίνος τους αφού αναγκάστηκαν να κάνουν την αναμνηστική δόση, συνήθως για να μπορούν να ταξιδέψουν. Ακόμη και μέσα στις προσωπικές μου επαφές, βλέπω αυξημένη νόσο με βάση τα Β κύτταρα μετά τις αναμνηστικές.

Περιγράφουν ότι είναι εμφανώς αδιάθετοι λίγες ημέρες έως εβδομάδες μετά το αναμνηστικό — ένας εμφάνισε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που ένιωθε ότι είχε πολύ καιρό COVID από τότε που έλαβε το αναμνηστικό του και ο οποίος, μετά από σοβαρό πόνο στα οστά, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων.

Είμαι αρκετά έμπειρος για να ξέρω ότι αυτά δεν είναι τα τυχαία ανέκδοτα, ούτε παιχνίδια… Οι αναφορές για έμφυτη καταστολή του ανοσοποιητικού μετά από mRNA για αρκετές εβδομάδες ταιριάζουν, καθώς όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, οι οποίοι είναι πολύ επιρρεπείς στον ανοσοποιητικό έλεγχο — και αυτό είναι πριν από τις αναφορές καταστολής του γονιδίου καταστολής από το mRNA σε εργαστηριακά πειράματα. Αυτό πρέπει να γίνει γνωστό και να συζητηθεί αμέσως».

UK scientist feels vindicated as focus turns to Wuhan lab | News | The Times
Ο κορυφαίος ογκολόγος Angus Dalgleish

Νέος κανόνας: Εκρηκτικές υποτροπές καρκίνου

Σε ένα άρθρο της 19ης Δεκεμβρίου 2022 στο Conservative Woman, ο Dalgleish συνεχίζει να συζητά το φαινόμενο της ταχείας εξάπλωσης καρκίνων σε ασθενείς που βρίσκονταν σε σταθερή ύφεση για χρόνια πριν λάβουν τα ενισχυτικά τους για τον COVID. Σημειώνει ότι μετά τη δημοσίευση της επιστολής του στο The BMJ, αρκετοί ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί του για να του πουν ότι βλέπουν το ίδιο πράγμα στα δικά τους ιατρεία.

«Βλέποντας την επανεμφάνιση αυτών των καρκίνων μετά από τόσο καιρό με κάνει φυσικά να αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια κοινή αιτία;», γράφει. «Είχα παρατηρήσει προηγουμένως ότι η υποτροπή σε σταθερό καρκίνο συνδέεται συχνά με σοβαρό μακροχρόνιο στρες..

Ωστόσο, διαπίστωσα ότι κανένας από τους ασθενείς μου δεν είχε κάποιο επιπλέον άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά όλοι είχαν κάνει αναμνηστικά εμβόλια και, πράγματι, μερικοί από αυτούς παρατήρησαν ότι είχαν μια πολύ κακή αντίδραση στην αναμνηστική τους δόση που δεν την είχαν όταν έκαναν τις δύο πρώτες ενέσεις.

Στη συνέχεια παρατήρησα ότι ορισμένοι από αυτούς τους ασθενείς δεν είχαν ένα φυσιολογικό πρότυπο υποτροπής, αλλά μάλλον μια εκρηκτική υποτροπή, με μεταστάσεις να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε πολλά σημεία… Επιστημονικά, διάβαζα αναφορές ότι το αναμνηστικό εμβόλιο οδηγούσε σε μεγάλη περίσσεια αντισωμάτων εις βάρος της απόκρισης των Τ-κυττάρων και ότι αυτή η καταστολή των Τ-κυττάρων θα μπορούσε να διαρκέσει για τρεις εβδομάδες, αν όχι περισσότερο.

Για μένα, αυτό θα μπορούσε να είναι αιτιολογικό καθώς ζητείται από το ανοσοποιητικό σύστημα να κάνει μια υπερβολική απόκριση μέσω του χημικού φλεγμονώδους τμήματος της ανοσοαπόκρισης έναντι ενός ιού (η παραλλαγή άλφα-δέλτα) που δεν υπάρχει πλέον στην κοινότητα.

Αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος, γι’ αυτό και αυτοί οι ασθενείς αναφέρουν έως και 50% μεγαλύτερη αύξηση αντισωμάτων της Όμικρον ή άλλων παραλλαγών από τους μη εμβολιασμένους».

Άλλαξε στάση

Είναι ενδιαφέρον ότι στα μέσα του 2021, η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ο Dalgleish ενθάρρυνε τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο του COVID, ειδικά τα νεότερα άτομα.  Ο Dalgleish εξηγεί ότι, εκείνη την εποχή, υπήρξε μια «συντριπτική πίεση από την κυβέρνηση και την ιατρική κοινότητα … ότι αυτό θα ήταν προς το συμφέρον όλων».

Έτσι, υπέκυψε στο αφήγημα, παρόλο που είχε ανησυχίες από την αρχή. Τώρα, ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει πλήρως και πραγματικά δεν χρειάζεται κανένας αυτές τις πειραματικές ενέσεις.

Οι ανησυχίες του αυξήθηκαν περαιτέρω όταν ο γιος του εμφάνισε μυοκαρδίτιδα «μετά από ένα εμβόλιο που δεν ήθελε, αλλά που χρειαζόταν να κάνει για λόγους δουλειάς και ταξιδιού». Ένας φίλος του γιου του, που είναι 30 ετων, υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό του και ένας στενός συγγενής συναδέλφου του πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 34 ετών μετά τον δικό του εμβολιασμό.

«Άρχισα να ανησυχώ πολύ ότι τα εμβόλια προκαλούσαν αυτά τα συμπτώματα», γράφει ο Dalgleish, 10 «και ότι ακριβώς όπως είχαμε γράψει 11 … ένας γενετικά τροποποιημένος ιός είχε σοβαρές επιπτώσεις στο σχεδιασμό του εμβολίου.

Αυτή η δημοσίευση, η οποία είχε αποσιωπηθεί και ως εκ τούτου δεν εμφανιζόταν σε έντυπη μορφή για πολλούς μήνες, ανέφερε ότι η αλληλουχία του ιού ήταν απολύτως σύμφωνη με την γενετική μηχανική, με μια θέση διάσπασης φουρίνης και έξι ένθετα, σε σημεία που θα καθιστούσαν τον ιό πολύ μολυσματικό, και ο λόγος που αυτό είχε τόσο τεράστιες επιπτώσεις στο σχεδιασμό του εμβολίου ήταν ότι το 80% αυτών των αλληλουχιών είχαν ομολογία με τους ανθρώπινους επίτοπους.

Συγκεκριμένα, είχαμε παρατηρήσει ομολογία με τον παράγοντα αιμοπεταλίων 4 και τη μυελίνη. Το πρώτο συνδέεται επίσης με αυτό που είναι γνωστό ως VITT (χαμηλά αιμοπετάλια και προβλήματα πήξης) και το δεύτερο σχετίζεται με όλα τα νευρολογικά προβλήματα, όπως η εγκάρσια μυελίτιδα, τα οποία πλέον αναγνωρίζονται ως παρενέργειες του εμβολίου ακόμη και από το MHRA [Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο].”

Οι αρχές αγνόησαν εσκεμμένα όλα τα προειδοποιητικά σήματα

Ο Dalgleish λέει ότι τα ευρήματα της ομάδας του κυκλοφόρησαν τελικά μεταξύ των μελών του υπουργικού συμβουλίου και των διαφόρων ιατρικών επιτροπών, αλλά όλοι τα αγνόησαν. Ως αποτέλεσμα, πολλοί έχουν τεθεί σε περιττό κίνδυνο για σοβαρό τραυματισμό ή/και θάνατο.

Όπως επισημαίνει ο Dalgleish, οι νεαρές καρδιές υπερεκφράζουν τον υποδοχέα ΜΕΑ με τον οποίο ο ιός σχεδιάστηκε να δεσμεύεται. Αυτή η δέσμευση με τον υποδοχέα ACE2 είναι αυτό που «πυροδοτεί τη φλεγμονώδη απόκριση, η οποία οδηγεί σε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο και θανάτους», λέει ο Dalgleish.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τη δραματική αύξηση που παρατηρείται στους θανάτους νεαρών αθλητών που δέχθηκαν το εμβόλιο: Απλώς έχουν περισσότερους υποδοχείς ACE2 που συνδέονται με τις πρωτεΐνες ακίδας που δημιουργούνται από την ένεση. Ο Dalgleish συνεχίζει: 12

«Όταν αλλάζουν τα γεγονότα ή αναδεικνύονται νέα δεδομένα, η θέση όλων εκείνων που έχουν την εξουσία που κατευθύνουν τις εντολές θα πρέπει να αλλάξει αλλά δυστυχώς δεν το έκαναν.

Προσπάθησα απεγνωσμένα να επισημάνω ότι άλλαζαν όλα τα στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορεί να ήταν χρήσιμα για τον περιορισμό της πανδημίας. ότι γινόταν πολύ σαφές ότι υπήρχαν πολύ σημαντικές παρενέργειες στο πρόγραμμα εμβολίων που η Pfizer είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψει και ότι μόνο μια δικαστική υπόθεση στις ΗΠΑ οδήγησε στη διάθεσή των στοιχείων.

Σε αυτό το στάδιο ολόκληρο το πρόγραμμα εμβολίων θα έπρεπε να είχε σταματήσει, αλλά κανείς δεν φαινόταν να θέλει να το αντιμετωπίσει, ούτε η κυβέρνηση, οι ιατρικές αρχές ή τα μέσα ενημέρωσης.

Έχοντας γράψει πολλά άρθρα για την Daily Mail που υποστηρίζουν το lockdown, ήμουν πολύ πρόθυμος να αναφερθώ στην αλλαγή γνώμης μου για τα εμβόλια και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τους κινδύνους τους, ιδιαίτερα στους νεότερους, και να επισημάνω εκεί δεν υπήρχε κανένας λόγος για τη χορήγηση του στα παιδιά.

Δυστυχώς, όλες οι προσπάθειες και οι προσεγγίσεις μου στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα έχουν απορριφθεί. Αυτό, πιστεύω, είναι κάτι που θα επιστρέψει για να στοιχειώσει όλους εκείνους που εισήγαγαν ένα οργουελιανό είδος καταστολής στην αναδυόμενη αλήθεια, που χαρακτήριζε τους γιατρούς που προσπαθούσαν να σώσουν τους ασθενείς τους σύμφωνα με τη γραμμή του «πρώτα να μην κάνεις κακό» ως παρίες ή κακούς. ”

Επιστημονική απόδειξη ότι το COVID Jab προκαλεί καρκίνο

Τον Αύγουστο του 2022, το The Exposé 13 παρουσίασε επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο των ωοθηκών, του παγκρέατος και του μαστού και ότι «λαμβάνει χώρα μια μνημειώδης συγκάλυψη για να καταστείλει τις συνέπειες… στην υγεία των γυναικών».

«Η έρευνα δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 εξαφανίζει το 90% του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA στα λεμφοκύτταρα, έναν τύπο λευκών αιμοσφαιρίων που βοηθούν το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και τις χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου».

Η εν λόγω έρευνα ήταν αυτή των Jiang και Mei, οι οποίοι δημοσίευσαν ένα άρθρο που έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 εξάλειψε τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA στα λεμφοκύτταρα, έναν τύπο λευκών αιμοσφαιρίων που παίζουν σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σας σύστημα . Τα λεμφοκύτταρα βοηθούν το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και τις χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Ο επαγγελματίας αναλυτής δεδομένων Joel Smalley γράφει: 14

«Η ιική πρωτεΐνη ακίδας ήταν τόσο τοξική σε αυτό το σημείο που έδιωξε το 90% των λεμφοκυττάρων. Εάν ολόκληρη η πρωτεΐνη της ακίδας εισχωρούσε στον πυρήνα (στις ωοθήκες) και αρκετή από αυτή παρήχθη και βρισκόταν εκεί αρκετά πριν το σώμα μπορέσει να την ξεφορτωθεί, θα προκαλούσε καρκίνο. Ευτυχώς, σε περίπτωση φυσικής μόλυνσης, αυτό είναι απίθανο να συμβεί.

Δυστυχώς, το πειραματικό mRNA εμβόλιο προκαλεί την παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας (η ακίδα πλήρους μήκους που ταιριάζει ακριβώς — αμινοξύ για αμινοξύ — ολόκληρο το μήκος της πρωτεΐνης ακίδας του ιού 15 ) μέσα και γύρω από τον κυτταρικό πυρήνα και παράγεται το λιγότερο για 60 ημέρες και σχεδόν σίγουρα περισσότερες. 16

Οι «ελεγκτές γεγονότων» είπαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας του ιού δεν εισέρχεται στον πυρήνα, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί επιστήμονες έδειξαν ότι το κάνει απολύτως.

Καρκίνος

Οι Jiang και Mei, πολύ λογικά και εύλογα, προειδοποίησαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας mRNA πιθανότατα θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με την πρωτεΐνη ακίδας του ιού στο p53 και επομένως θα προκαλούσε καρκίνο… [Το] έγγραφο Jiang and Mei ανακλήθηκε λόγω ψευδών «εκφράσεων ανησυχίας» (EOC) σχετικά με τις μεθόδους της μελέτης, παρόλο που εκτέλεσαν την συνήθη πρακτική…

Λοιπόν, παρά την ανάκληση του εγγράφου, η αλήθεια είναι πως η πρωτεΐνη ακίδας που κυκλοφορεί σε μεγάλες ποσότητες, στην άμεση γειτνίαση με τον κυτταρικό πυρήνα, για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο σε αυτά τα κύτταρα (ωοθήκη, πάγκρεας, μαστός, προστάτης, λεμφαδένες ). Αυτοί οι καρκίνοι μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να αναπτυχθούν και επομένως είναι πιθανό να μην δούμε τεράστια αύξηση των καρκινων για 5 ή 10 χρόνια».

Όπως σημειώθηκε, ένα από τα μέλη του EOC που οδήγησε στην ανάκληση της εργασίας ήταν ο Eric Freed, Ph.D., ο οποίος είναι επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ.

Είναι μόνιμος ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και στο NIH από το 2002, 17 τις ίδιες τις υπηρεσίες δηλαδή που χρηματοδότησαν το εμβόλιο mRNA της Moderna, ωστόσο αυτή η σύγκρουση συμφερόντων δεν αποκαλύφθηκε στον EOC…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις