Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Βίντεο: Η Drag Queen παραδέχεται ότι «πηδάει 15χρονα»Το γύρο των social media κάνει βίντεο της Drag Queen που αυτοαποκαλείται Raw Bee Candles η οποία

διάβασε το περίφημο παραμύθι στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις – “Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα”.

Στο εν λόγω βίντεο, που η Drag Queen φέρεται να είναι σε νεότερη ηλικία και πριν την “μεταμόρφωση”, όχι μόνο παραδέχεται ότι πηδάει 15χρονα, αλλά “παραλίγο να πάει και φυλακή”.

Κι όχι μόνο δεν πήγε, αλλά εξελίχθηκε σε “Θεά” που την προσκυνούν τα πολύχρωμα κόμματα της Βουλής και μάλιστα βρίζουν και στοχοποιούν όσους εκφράζουν αντιρρήσεις, λέγοντας τους ότι είναι ακροδεξιοί και σε παραλήρημα μίσους.
Κι εδώ το βίντεο του Athens Voice που θεωρεί το Drag είναι επανάσταση προβάλλοντας τον παιδεραστή – «Κάθε 15χρονο κουίρι να βγει στο δρόμο και να το βροντοφωνάξει περήφανα ότι είναι κουίρι και να ‘ρθουμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι και να τ’ αγκαλιάσουμε»:Ρωτάνε τα παιδιά για τη σημαία κ ποιας χώρας είναι κ τους απαντά
"η χρωματοχωρα".
Λένε τα παιδιά ότι είναι σημαία των gay κ τους απαντά περίπου
Τελικά της λένε ότι είναι LGΒTQ
Καλό το παραμύθι, αλλά το είπαν τα παιδιά.
Μου θυμίζει μία ατάκα με την Μαίρη Αρώνη κ τον Λάμπρο Κωνσταντάρα:
"Τους τα παμε ή μας τα παν;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις