Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Απίστευτο: Ένοπλοι Πακιστανοί «Kόβουν βόλτες» Mε ρόπαλα στα Φιλιατρά και σκορπούν τον τρόμο Φορώντας κουκούλες!

 Φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν πεζή μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ενός ομοεθνούς τους

Απερίγραπτες σκηνές βίας σκόρπισαν τον πανικό στους κατοίκους των Φιλιατρών, αργά το βράδυ της Τετάρτης,

όταν μια ομάδα από δέκα Πακιστανούς που φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν πεζή μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ενός ομοεθνούς τους και να τα κάνουν όλα γης Μαδιάμ!

Ο ένοικος απουσίαζε εκείνη την ώρα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους κουκουλοφόρους αλλοδαπούς να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι και να σπάσουν με τα ρόπαλα το αυτοκίνητό του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο απ’ έξω! Μάλιστα, σύμφωνα με το θύμα, βρήκαν στο αυτοκίνητο μετρητά ύψους περίπου 1.500 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και η επιδρομή πήρε τέλος, καθώς φαίνεται ότι κίνητρό της ήταν οι οικονομικές διαφορές με τον ομοεθνή τους.

Για τη μαφιόζικη επίθεση ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησα έρευνες. Πέντε από τους δράστες εντοπίστηκαν την Πέμπτη στην περιοχή της Σπηλιάς όπου κατοικούν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις