Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Αλβανία: Συνελήφθησαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ο διευθυντής Yποστήριξης και Νομικών Υποθέσεων και ένας δικαστικός επιμελητής!


 Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εισαγγελίας τυράννων ο Arlind Gjokutaj, Γ.Γ. του Υπουργείου οικονομικών, ο Fatmir Hoxha Διευθυντής Υπηρεσιών Υποστήριξης και Νομικών υποθέσεων και ο Alban Ruli δικαστικός επιμελητής κατηγορούνται για κατάχρηση καθήκοντος και ζημιά 1,2 εκατομμύρια ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό.

Μια αποθήκη ενός πολίτη, υπόθεση που τρέχει από το 1992 φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου, που έκαψε τους κρατικούς αξιωματούχους.

Ο δικηγόρος Genc Gjokutaj αντέδρασε στη σύλληψη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών και Οικονομίας, Arlind Gjokutaj, κατηγορώντας τη δίωξη για σειρά παραβάσεων.

Ο Genc Gjokutaj λέει ότι ο γραμματέας του MFE, Arlind Gjokutaj είναι ένα σεβαστό άτομο και ένας ασυμβίβαστος αξιωματούχος.

«Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ειδοποίηση της Εισαγγελίας περιέχει ψευδή ποινικά στοιχεία που δεν ανήκουν στη διοικητική διαδικασία ως αντικείμενο αυτής της έρευνας προκειμένου να δημιουργηθεί ψευδής γνώμη και να πιεστεί το δικαστήριο», λέει ο δικηγόρος Genc Gjokutaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις