Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Από την Φάρμα του ΑΝΤ1 στο Onlyfans να βγάζει λεφτά με την σέσουλα


 Η εκρηκτική fitness coach που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην Φάρμα του ΑΝΤ1, το 2021, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το βουκολικό ριάλιτι όμως άφησε το στίγμα της χάρη στις σέξι εμφανίσεις της, με τους συμπαίκτες της να αλληθωρίζουν όταν εκείνη έκανε το ντους της φορώντας το μπικίνι της.

Με κορμί θανατηφόρο  απασχολείται και με το OnlyFans, ακολουθώντας τη μόδα που κάνει θραύση και στην χώρα μας!

Με κορμί θανατηφόρο, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά που έχει σπουδάσει και στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα αλλά και στην δραματική σχολή Ιασμος, φαίνεται πως βρήκε κι άλλον τρόπο να ξεσηκώνει τα πλήθη και μάλιστα να αμείβεται γι' αυτό! Έτσι πλέον εκτός από την γυμναστική (οι ακόλουθοί της στο instagram την απολαμβάνουν και την ώρα που γυμνάζεται) θα απασχολείται και με το OnlyFans, ακολουθώντας τη μόδα που κάνει θραύση και στην χώρα μας!


Μάλιστα, η ίδια η Κρίστυ Λυκοπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων, φυσικά με το αζημίωτο για όποιον θέλει να την καμαρώνει σε αισθησιακές στιγμές της καθημερινότητάς της!

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου (δείτε εδώ τι της είχε συμβεί).

Onlyfans: Τι είναι, πώς λειτουργεί και πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Το όνομά του στα ισπανικά θα ήταν "Solo fans" και αναφέρεται σε ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του σεξουαλικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς.

Παρόλο που το κοινωνικό δίκτυο είναι γνωστό για σεξουαλικό περιεχόμενο, η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βρούμε και άλλα είδη περιεχομένου σε αυτό όπως fitness influencers, σεφ κ.λπ.

Η Onlyfans είναι ενεργή από το 2016, αλλά δεν ήταν γνωστά πολλά για αυτήν και οι περισσότεροι δεν την ήξεραν μέχρι που ήρθε το θέμα των διασημοτήτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Tim Stokely, το 2020 το δίκτυο είχε ήδη περισσότερους από 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και ανέβαιναν λόγω των ειδήσεων που κυκλοφόρησαν.

Ας εμβαθύνουμε λίγο σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Γι 'αυτό, Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο τύποι χρηστών. Από τη μία πλευρά είναι οι δημιουργοί, δηλαδή άτομα που έχουν λογαριασμό, είναι άνω των 18 ετών και ανεβάζουν και περιεχόμενο στο δίκτυο. Από την άλλη θα ήταν οι οπαδοί, δηλαδή αυτοί που ακολουθούν τους διαφορετικούς λογαριασμούς των δημιουργών.

Αυτοί (οι οπαδοί) μπορούν να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους δωρεάν και να ακολουθήσουν τα άτομα που θέλουν. Αλλά όχι πάντα, καθώς ορισμένοι λογαριασμοί μπορεί να ζητούν μια σειρά από συνδρομές ή ακόμη και να πληρώνουν μηνιαία χρέωση.

Από την πλευρά τους, οι δημιουργοί περιεχομένου, για να έχουν τον λογαριασμό τους, ναι, πρέπει να πληρώνουν από μήνα σε μήνα (ή χρόνο σε χρόνο), αν και αργότερα το κάνουν κερδοφόρο κάνοντας τους θαυμαστές τους να εγγραφούν. Ως εκ τούτου, μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο και ακόμη και να προσφέρουν άλλους τύπους εικόνων ή βίντεο υψηλής ποιότητας σε θαυμαστές που πληρώνουν το τέλος (ή θέλουν μια εξατομικευμένη υπηρεσία).

Εάν θέλετε να κάνετε το βήμα και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Onlyfans, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Στη συνέχεια, πρέπει να επαληθεύσετε, αλλά δεν είναι το ίδιο με αυτό που γνωρίζετε (ότι λαμβάνετε ένα email με έναν σύνδεσμο στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ), θα πρέπει να βγάλετε μια selfie για να επιβεβαιώσει η εφαρμογή την ταυτότητά σας.

Το επόμενο βήμα, εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, είναι ορίστε μηνιαία χρέωση για συνδρομές θαυμαστών. Και θα μείνει μόνο να ανεβάσετε περιεχόμενο.

Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε θαυμαστές, Το μόνο που έχετε να κάνετε μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας είναι να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε τους λογαριασμούς που θέλετε να ακολουθήσετε και να εγγραφείτε σε αυτά (πληρώνοντας) για να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Ο λογαριασμός σας ως δημιουργός

Ως δημιουργός περιεχομένου μπορείτε να δημιουργήσετε τέσσερις τύπους: φωτογραφίες, βίντεο, ήχο και κείμενο.

Επιπλέον, θα έχετε πέντε καρτέλες περιεχομένου: μία για όλες τις αναρτήσεις, μία για φωτογραφίες, μία για βίντεο, την επόμενη για ήχο και την πέμπτη για εκείνες τις αναρτήσεις που αφαιρείτε από τον κεντρικό τοίχο, δηλαδή τις αρχειοθετημένες.

Εκτός από αυτές τις δημοσιεύσεις, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κάποια προηγούμενη πληρωμή. Ένα έντυπο δηλαδή που για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να πληρώσεις πάγιο.

Ο λογαριασμός σας ως θαυμαστής

Αν μπείτε στο Onlyfans ως θαυμαστής, ξέρετε, από ότι σας είπαμε, ότι θα πρέπει να πληρώσετε για να εγγραφείτε στους δημιουργούς και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να πληρώσετε για μια συλλογή φωτογραφιών, για βίντεο, ήχους κ.λπ.

Όταν σταματήσετε να πληρώνετε για τη συνδρομή αυτού του δημιουργού, δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό, Δηλαδή, ακόμα κι αν έχετε πληρώσει για να δείτε προηγούμενες δημοσιεύσεις, αυτές δεν θα εμφανίζονται. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις ξεχωριστές δημοσιεύσεις. Μπορείτε να τα έχετε ακόμα και όταν σταματήσετε να πληρώνετε τη συνδρομή (γιατί το δίκτυο καταλαβαίνει ότι έχετε πληρώσει ξεχωριστά για αυτό και ότι σας ανήκει).

Πόσα χρήματα κερδίζονται στο Onlyfans

Γνωρίζουμε ότι το σεξουαλικό θέμα είναι ένα από αυτά που πωλούν περισσότερο, και επομένως είναι φυσιολογικό να θεωρείτε ότι μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος εισοδήματος. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο φαίνεται (ειδικά αν δεν έχεις καλό σώμα ή είσαι γνωστός).

Ως δημιουργός, θα κερδίσετε χρήματα με τρεις τρόπους:

  • Ποσό συνδρομής: τι πρέπει να πληρώσουν για να εγγραφούν στο κανάλι σας. Αυτά είναι συνήθως μεταξύ 4.99 $ ελάχιστο και 49,99 $ μέγιστο.
  • Μηνύματα πληρωμής: η πιθανότητα να σας γράφουν οι θαυμαστές ή ακόμα και να σας ζητούν εξατομικευμένα πράγματα. Ορισμένα από αυτά τα μηνύματα μπορεί να κοστίζουν έως και 100 $.
  • Πρόπινες: χρήματα ως δωρεές που σου προσφέρουν γιατί θέλουν να σε ευχαριστήσουν για το περιεχόμενο. Το μέγιστο που μπορείτε να συμπληρώσετε είναι 200 ​​$.
  • Από όλους αυτούς τους τρόπους χρημάτων, οι δημιουργοί λαμβάνουν 80% ενώ η πλατφόρμα διατηρεί το 20% σε ποσοστό παραπομπών, υποστήριξης, φιλοξενίας, διεκπεραίωσης πληρωμών…

Σύμφωνα με την ίδια την πλατφόρμα, Μπορείτε να κερδίσετε κάτι περισσότερο από 7000 $ το μήνα, αλλά στην περίπτωση των διασήμων υπάρχουν κάποιοι που έχουν σπάσει ρεκόρ. Τέτοια είναι η περίπτωση της Bella Thorne, η οποία σε μία μόλις εβδομάδα στο κοινωνικό δίκτυο κέρδισε περισσότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια (1 από αυτά σε 24 ώρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις