Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Θρήνος στον Βόλο για την 19χρονη Mαρία: «Προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στα μαθήματα παρά τις χημειοθεραπείες»


 Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 19χρονης Μαρίας στον Βόλο ύστερα από «μάχη» με τον καρκίνο.

Η άτυχη Μαρία φοιτούσε στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ο πρόεδρος, Περικλής Πολυζωίδης, δηλώνει συντετριμμένος.

«Η πολυαγαπημένη μας φοιτήτρια μας είχε ενημερώσει για το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε από τη ζωή ύστερα από γενναία μάχη. Ήταν ενθουσιασμένη με τη σχολή μας και όσο κι αν δυσκολευόταν, προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στα μαθήματά της ακόμη και κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών.

Είμαστε σίγουρες και σίγουροι ότι το κοριτσάκι μας αναπαύεται τώρα χαρούμενο στην αγκαλιά της Μεγαλόχαρης, απαλλαγμένο από τις αρρώστιες, τις αγωνίες και τα βάσανα αυτού του τόσο ρηχού, άδικου, ανόητου και μάταιου κόσμου.

Σήμερα δεν θρηνούμε για αυτήν την όμορφη ψυχούλα που βρήκε ανάπαυση και ειρήνη, αλλά για το δικό μας κενό, τη δική μας αγωνία, το δικό μας αδιέξοδο, τη δική μας ορφάνια» δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Η 19χρονη Μαρία είχε παραπονεθεί πριν από λίγο καιρό για πόνο στο στομάχι. Πήγε σε γιατρό ο οποίος την καθησύχασε ότι είναι μια συνηθισμένη πάθηση. Όμως, ο πόνος επέμενε και τελικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο που είχε προκαλέσει και μεταστάσεις.

Η 19χρονη που ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και σπούδαζε στην Κομοτηνή, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις