Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Είναι έγκυος για 3η φορά και αρνείται να δει γιατρό: «Θα γεννήσω μόνη μου και δωρεάν» Η 23χρονη δεν κάνει ούτε εξετάσεις αίματος

 


Η 23χρονη, Kaytlynn Griem, είναι μητέρα δύο παιδιών και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ακόμη ένα, ωστόσο αρνείται να τη δει γιατρός, ακόμη και για έναν υπέρηχο. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες είναι «στην πραγματικότητα πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια του τοκετού στο σπίτι από ό,τι στο νοσοκομείο».

Η υπέρμαχος του «δωρεάν τοκετού» από το Μιζούρι των ΗΠΑ είναι μια αυτοαποκαλούμενη μαμά «χωρίς τοξίνες» και δεν έχει κάνει καμία εξέταση αίματος ή οποιαδήποτε προγεννητική φροντίδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εγκυμοσύνης της.

«Το σώμα μας είναι τόσο εκπληκτικό και όταν το αφήνουμε ανενόχλητο σε ένα άνετο περιβάλλον, θα κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο φτιάχτηκε: να γεννήσει», είπε.

Τα βίντεό της στο TikTok συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές, με αμέτρητες μαμάδες που υιοθετούν την ίδια τακτική να μοιράζονται τις ιστορίες τους για την εγκυμοσύνη με τους δικούς τους όρους.

Στις ΗΠΑ, ο ελεύθερος τοκετός αναφέρεται κλινικά ως «μη υποβοηθούμενος τοκετός» και, ενώ είναι νόμιμος σε κάθε πολιτεία, δεν συνιστάται από τους ειδικούς, καθώς τα ιατρικά επείγοντα περιστατικά δεν είναι ασυνήθιστα στην εγκυμοσύνη.

Η Griem ακολουθεί επίσης μία διατροφή με ωμά λαχανικά, η οποία, όπως παραδέχτηκε, περιλαμβάνει και κάνναβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις