Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Δρ. Φράνσις Μπόιλ: «Ο Π.Ο.Υ. ETOIMAZEI την εξάπλωση μίας νέας πανδημίας για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος»

 Επανέλαβε ότι οι τελευταίες κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραβιάζουν το ίδιο το Διεθνές Δίκαιο και καταλύουν την εθνική κυριαρχία

Ο Δρ. Φράνσις Μπόιλ ειδικός στα βιολογικά όπλα, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και ο δημιουργός του Νόμου

για τα Βιολογικά Όπλα των ΗΠΑ είπε ότι ο ΠΟΥ ετοιμάζει μία συνθήκη που θα ισχύει για τις πανδημίες πριν από την «επόμενη πανδημία» που θα μεταδοθεί όπως δήλωσε, σκόπιμα ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος!

Με λίγα λόγια θεωρεί και την πανδημία της Covid-19 ότι σκοπίμως δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Ο Φράνσις Μπόιλ, είναι αυτός που είχε χαρακτηρίσει την πανδημία του κορωνοϊού ως «βιολογικό όπλο» και μάλιστα από τους πρώτους μήνες.

Επανέλαβε ότι οι τελευταίες κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραβιάζουν το ίδιο το Διεθνές Δίκαιο και καταλύουν την εθνική κυριαρχία.

«Ξέρουν ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι προέρχεται από τα δικά τους εργαστήρια πολέμου βιοασφάλειας όπως ο Covid-19 από το εργαστήριο BSL-3 του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και το κινεζικό Wuhan BSL-4!

 Ο ΠΟΥ είναι χορηγός του BSL-4.

Υπάρχουν έγγραφα. Πρώτον είναι οι προτεινόμενοι κανονισμοί “Συνέλευσης της Παγκόσμιας Υγείας” και μετά, το δεύτερο είναι μια συνθήκη, κατά την οποία η “Συνθήκη Παγκόσμιου  Οργανισμού Υγείας”, να εφαρμόζεται για  πανδημίες.

Βασικά, αυτό που θέλουν εδώ με εμάς είναι να δώσουν ένα “γρήγορο τρύπημα”. Προσπαθούν να πάρουν είτε το ένα, είτε και τα δύο που θα δημιουργήσουν βασικά έναν κόσμο, ένα αστυνομικό κράτος “ιατρικής φύσεως” υπό τον έλεγχο του WHO-ΠΟΥ με τον Τέντρος Γενικό Διευθυντή, (ο οποίος) θα έχει το δικαίωμα να ανακηρύξει μια “Πανδημία Υγείας” διεθνούς ενδιαφέροντος».

Θα χρειαστεί ο Μπάιντεν την έγκριση της Γερουσίας για τη συμφωνία ΠΟΥ;

Καθώς τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ετοιμάζονται να συγκεντρωθούν στην Ελβετία την επόμενη εβδομάδα για να διαπραγματευτούν τους τελικούς όρους μιας συμφωνίας που θα δώσει στον ΠΟΥ κεντρική εξουσία επί της πολιτικής των ΗΠΑ και όλων των χωρών, σε περίπτωση πανδημίας, οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές οργανώνουν μια προσπάθεια που θα ενισχύσει την εξουσία του Κογκρέσου στο να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Το σχέδιο συμφωνίας , το οποίο θα ήταν «νομικά δεσμευτικό» και για τα 194 κράτη μέλη, δίνει στον ΠΟΥ την εξουσία να κηρύσσει πανδημίες και να υποβάλλει τα κράτη μέλη στον «κεντρικό ρόλο του ΠΟΥ ως κατευθύνουσας και συντονιστικής αρχής στο διεθνές έργο υγείας» για θέματα όπως τα lockdown, οι θεραπείες, οι αλυσίδες ιατρικού εφοδιασμού, η επιτήρηση και η «παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις», μόλις κηρυχτεί μια πανδημία.

Παραμένει ασαφές εάν η κυβέρνηση Μπάιντεν θα χρειαστεί την έγκριση της Γερουσίας για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία του ΠΟΥ. Η ίδια η συμφωνία δηλώνει ότι θα καταστεί αποτελεσματική και νομικά δεσμευτική για τα κράτη μέλη «προσωρινά», μόλις υπογραφεί και προτού την εγκρίνουν οι εθνικοί νομοθέτες.

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν μπορεί να υποδείξει ότι θέτει προσωρινά αυτή τη συνθήκη σε ισχύ με την απλή υπογραφή της συνθήκης», είπε ο Μπόιλ. Ως εκ τούτου, θα τεθεί σε ισχύ εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες προσωρινά έως ότου η Γερουσία αποφασίσει εάν πρόκειται να δώσει την έγκριση και τη συγκατάθεσή της στη συνθήκη. Προσωπικά δεν γνωρίζω καμία άλλη αμερικανική συνθήκη που να προβλέπει την προσωρινή εφαρμογή της εν αναμονή της Γερουσίας των ΗΠΑ που θα επιχειρηθεί να περάσει με αυτόν τον τρόπο».

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ ορίζει ότι ο πρόεδρος μπορεί να συνάπτει συνθήκες «υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνούν τα δύο τρίτα των παρόντων γερουσιαστών», οι Αμερικανοί πρόεδροι υπογράφουν ολοένα και περισσότερες διεθνείς συμφωνίες χωρίς τη συγκατάθεση της Γερουσίας και αυτές οι συμφωνίες έχουν τεθεί σε ισχύ στις Ηνωμένες Πολιτείες ανεξάρτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις