Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Καμπουρίδης:Σε Kρίσιμη Kατάσταση στη ΜΕΘ ο γνωστός τραγουδιστής που θα του έπαιρναν το σπίτι.

 


«Προσευχηθείτε για εκείνον» λέει κλαίγοντας η σύζυγός του

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Καμπουρίδης.

Η ιστοσελίδα okmag.gr επικοινώνησε με την σύζυγό του Ασπασία Βασιλοπούλου η οποία κλαίγοντας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως ο σύζυγός της είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

«Ο άντρας μου είναι διασωληνωμένος στην εντατική με πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα που υπέστη. Συγγνώμη που κλαίω αλλά είμαι πολύ χάλια. Δημοσιεύστε το σας παρακαλώ να προσευχηθούν όλοι για τον Γιώργο» είπε αρχικά.

«Οι γιατροί είπαν ότι το πρώτο 48 θα είναι πολύ κρίσιμο. Προσευχηθείτε σας παρακαλώ» κατέληξε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Η περιπέτεια με το σπίτι τους

Να σημειώσουμε ότι στις αρχές του μήνα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που βιώνει, αφού κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έκαναν τότε έκκληση στον κόσμο να τους βοηθήσουν, προκειμένου να σώσουν το σπίτι τους.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η σύζυγός του, η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή επιδεινώθηκε μετά από αυτή την περιπέτεια.

«Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά…»

«Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κοροναϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους» είχε πει αρχικά.

«Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε… Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Ηλιούπολη. Και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το σπίτι τοπ είχα πάρει πριν είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια και πριν 15 μέρες να μου δώσουν παράταση αλλά δεν μου δηλώσανε» είχε συμπληρώσει.

«Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Θεοφίλου με τον ‘’Μαγεμένο Αυλό’’, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκια μου και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές» είχε καταλήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις