Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Πυροβολισμοί στην KPHTH: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης – Σεσημασμένος ο δράστης


 Παλιός γνώριμος των Αρχών είναι ο δράστης που πυροβόλησε κατά αστυνομικών στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε τραυματίσει και τρεις αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, που όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε πανικό και μεγάλη αναστάτωση, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος είχε κρυμμένη στο αυτοκίνητό του ποσότητα κοκαΐνης αλλά και ένα όπλο, που κατέχει παράνομα. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Κρήτη Πυροβολισμοί Γάζι

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε τον ύποπτο, ο οποίος επέβαινε σε τζιπ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ, το όχημα ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη και όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί φέρεται να ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις