Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Γεωργιάδης για Zαραλίκο: «Κατακεραυνώνει» την αντιπολίτευση - «Το να σου φέρνει το παιδί σου να δεις αυτό το Bίντεο είναι τραγικό» [βίντεο]


 Γεωργιάδης: Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του ηθοποιού Χριστόφορου Ζαραλίκου, με αφορμή την ανάρτηση ενός άστοχου βίντεο από τον τελευταίο.

Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση που έκανε ο υπουργός το πρωί της Τετάρτης (22/2/2023)η Αριστερά δεν καταδίκασε την ενέργεια αυτή. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πολλοί μου άσκησαν κριτική διότι αποφάσισα να καταθέσω μήνυση την επομένη εβδομάδα κατά του κ. Ζαραλίκου για αυτό το δήθεν χιουμοριστικό του βίντεο. Όμως πιστέψτε με, το να σου φέρνει το παιδί σου να δεις ένα βίντεο, που κάποιος λέει ότι ο κόσμος θα χαρεί εάν κόψεις σε ένα στάδιο γεμάτο κόσμο τον λαιμό σου, είναι τραγικό. Πίστευα ότι μετά την χθεσινή μου καταγγελία οι πολιτικοί μου αντίπαλοι θα έσπευδαν να καταδικάσουν αυτή την χυδαιότητα, αλλά ουδείς το έπραξε ενώ αντιθέτως οι αρθρογράφοι της Αριστεράς υπερασπίστηκαν την….σάτιρα…

Σκεφθείτε όμως, εάν δεν το έλεγε αυτό ο κ. Ζαραλίκος για μένα, αλλά ένας δεξιός παρουσιαστής για τον Αλέξη Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλον βουλευτή της Αριστεράς τί θα έλεγαν και τί θα έγραφαν; Υποκριτές μία ζωή. Τα υπόλοιπα στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Γεωργιάδης: Η προσωπική δήλωση του υπουργού

Μήνυση κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου υπέβαλλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με «χυδαίες εκφράσεις» του κωμικού κατά του υπουργού Ανάπτυξης, όπως αναφέρει σε προσωπική του δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε πως έγινε αποδέκτης λόγου μίσους με το πρόσχημα της σάτιρας και «αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων»

Δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Αναμένω τις αντιδράσεις των Κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!».

«Αδωνι! Και τώρα δεν σε λέω αρσενική Εύα Μπράουν σε λέω Αδωνι και σε κοιτάζω στα μάτια. Από το ZaraleaksTV και όλα τα μανάρια, επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: επειδή όπως κατάλαβα και από τις αναρτήσεις στο Twitter εσένα σου αρέσει πάρα πολύ να τον βγάζεις έξω, να δεις ποιος τον έχει μεγαλύτερο τον κόσμο, επειδή συνέχεια κάνεις αναρτήσεις “εμείς είχαμε τον περισσότερο”, αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από φέτος βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση το λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά στο έχω και σε εικόνα» είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και στη συνέχεια έδειξε ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο Αδόλφος Χίτλερ να αυτοπυροβολείται. «Ποιο ΟΑΚΑ; Δεν το συζητώ. Αν βρεις έναν τρόπο να αναστηθείς θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες στο ΟΑΚΑ sold out», συμπλήρωσε ο Ζαραλίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις