Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

1ην Μαρτίου [στα Τέμπη] ιόρτασαν τις υπογραφές «ένωσης» Σατανοεβραϊσμού και Chrislam, 11892 και 3066…. =14958=27 και ανάγραφα 72 Κλειδιά Παμπυλώνιας Σολομωνικής Μαγείας….


 1ην Μαρτίου [στα Τέμπη] ιόρτασαν τις υπογραφές «ένωσης» Σατανοεβραϊσμού και Chrislam, 11892 και 3066…. =14958=27 και ανάγραφα 72 Κλειδιά Παμπυλώνιας Σολομωνικής Μαγείας….

Ο Έλον Μάσκας είναι υιός εγγονός του Μάο Τσε Τούνγκ. Φοράει μάσκα. Θα έρθει ο βασιλέας των Μογγόλων λέγει η προφυτεία. Σκέψου το, ιδές τον και ερυθροδιαβολοπρόσωπον εις το βίντεο κάτω.

Στο βίντεο ο Χαράρι λέγει ότι το θέμα είναι να χακκάρουν ήτοι παραβιάσουν την ελεύθερη και φυσική βούληση του ανθρώπου, ζώου, φυτού, Σύμπαντος.

Ήδη είσαι χακκαρισμένος, παραβιασμένη ελευθέρα και φυσική βούληση, διότι μόνον σε έναν παραβιασμένον ελευθέρας και φυσικής βουλήσεως ήτοι χακκαρισμένον λές τέτοια λόγια και δεν σου σπάζει τα μούτρα με κίλυνδρον που κιλυνδρώνει την χαβάρα δρόμου!

Πως σε χάκκαραν;

Με εννακισεκατομμύρια εικόνες, αιρέσεις, μεταλλάξεις των λέξεων, βάσφημες, υβριστικές και ψευδείς θεωρίες και εξαπατήσεις, με τροφές, ποτά, έργα, κινούμενα σχέδια, ταινείες, βιβλίες, στημένα συμβάντα από πολέμους και διοργανώσεις έως διοργανώσεις δημόσιων θυσιών όπως εις τα Τέμπη, Ανατολική Παλαιστίνη Η.Π.Α. και καθημερινή ύπνωση ειδήσεων και πολιτικών σοβαροφανειών και ούτω καθ’ εξής….

Ο χακκαρισμένος γίνεται αντιληπτός από το γεγονός ότι σκέπτεται ολιγότερον με λέξεις και περισσότερον όσον αυξάνει η νοσηρότητα του με εικόνες και αριθμούς που καθορίζουν τα νοήματα εξ’ αρχής αυτοί που τις προωθούν, είναι το καινούργιον ενδοσκοπικόν και υπνωτικόν λεξιλόγιον των Ειδώλων, όπως ανάφερε ο δαιμονόπληκτος Νίτσε εις το Λυκοφώς των Ειδώλων και όπως αναφέρεται ήδη από πριν εις τα σατανικά πρωτόκολλα των σοφών της [σατανο]σιών.

Τι πράγματι κάνουν όμως τώρα;, το έχετε σκεφθεί;,

Με το ζόρι πούστης δεν γίνεσαι!

Διαφορετικώς, δεν γίνεσαι αυτοκτονίας με την βία, δηλαδή εάν κάποιος σε σκοτώσει με την βία, ακόμη και εάν βάλει το χέρι σου εις την σκανδάλη και το καταπιέσει να την πατήσει διά να ψευδοπαραυτοκτονήσεις, δεν μετράει, δεν αυτοκτόνησες, σε ψευδοαυτοκτόνησε, χρησιμοποίησε βία !

Εάν κάποιος σε βιάσει λόγω ανωτέρας βίας, μέθης διά δόλου ή εκμετάλλευσης, ή η πάντοτε πιθανότητα εν καιρώ πολέμου εάν συλληφθείς αιχμάλωτος, τραυματίας, όμηρος, σκάβος, δεν είσαι πούστης και δεν μετράει !

Διά να μετράει πρέπει να το κάνεις με την συναίνεση σου οικειοθελώς ή με παραβίαση της ελευθέρας και φυσικής βουλήσεως άμεσα ή έμμεσα αφού το επιτρέψεις. Ο πούστης ο Χαράρι ανακάλυψε ότι ήταν πούστης εις τα 21 έτη του, πιστεύω ψεύδεται, διότι πούστης γεννήθηκε και το γνώριζε! Επειδή είναι πούστης αυτός πρέπει να ποστεύσει όλη η ανθρωπότητα. Σημείωση ο σατανάς και οι δαίμονες είναι αρχιπούσταροι όλοι τους από τον πρώτον έως τον τελαυταίον !

Παραθέτουμε την έκσταση του Αγίου Βασιλείου του νέου με τον Άγιον Γρηγόριον καθ’ οδόν να σώσουν την Θεοδώρα και την περιήγηση τους εις τα τελώνεια: 17. Τελώνιον της αρσενοκοιτίας Και ανεβαίνοντας φθάσαμεν στο τελώνιο της αρσενοκοιτίας· και ο πρώτος αυτών καθόταν σαν φοβερός δράκωντας αλλάσωντας μορφές πότε σαν αγριόχοιρος, πότε σαν ποντικός, πότε σαν θηριόψαρο και τριγύρω αυτού βρώμα και ανυπόφορη δυσσωδία και επλάγιαζε ασχημονώντας. Και επειδή δεν βρήκε τίποτα εναντίων μου, αναχωρήσαμεν, και μου έλεγαν οι Άγγελοι οτι πολλοί φθάνουν μέχρι εδώ ανεμπόδιστα, και για την αισχρήν αυτήν πράξιν, καταγκρεμίζονται στον σκοτεινόν και άχαρον Άδην.

Διά να μεταβάλεις την ελευθέραν και φυσικήν βούλησιν σε καταπιέζουν, συμπιέζουν, χλευάζουν κυνικώς με σοβαροφάνεια ότι δεν έχεις άλλη επιλογή, και τότε ο δειλός σκύει την κεφαλή και κάνει ό,τι τον διατάσσουν ! Εξού και ο Άγιος Ιωάννης Ο Θεολόγος τονίζει ότι δειλού ψυχή δεν σώζεται….

Ο δειλός είναι αυτός που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του αρκεί να επιβιώσει το κρέας του ακόμη μία στιγμή και αυτόν δεν είναι κακόν εάν δεν ατιμάζει Τον Θεόν, τις εντολές και την ψυχήν του, έως τότε είναι αγαθόν αναλόγως βεβαίως εάν δεν εγκληματεί εις βάρος άλλης ψυχής και περισσότερον αθώας…. Εις το 13ον κεφ. Αποκάλυψης όμως αναφέρει ότι με την υπομονή θα νικήσουν οι Αγίοι που σημαίνει καμμία εγκληματική πράξη ακόμη και σε αυτοάμυνα;…. Εννοείται ότι δεν θα τους αφήσεις να σε βιάσουν….

Το κακότερον ρητόν που υπάρχει και το οποίον ενέπνευσε ο σατανάς και οι σατανάνθρωποι εφαρμόζουν όπως βλέπετε εις το βίντεο και καθημερινώς είναι το κινέζικον: άμα δεν μπορείς να το αποτρέψεις απόλαυσε το !  Ω της δειλίας ω της κυνικότητας, τυχαία τους λένε Κύνες; Χωρίς να σημαίνει ότι εισίν όλοι τέτοιοι, αλλά ιδέστε τους πως τους έχουν καταντήσει με τον εμβολιασμόν, κορωνοϊόν, ηλεκτρονικούς ελέγχους, υπερθλιβερόν!!!!

Δηλαδή βάσει του ρητού που το σκέφθηκα έκτοτε όταν το ρητόν ήταν του συρμού, εάν πρόκειται να σε πηδήξουν και δεν μπορείς να το αποφύγεις ώρα να γίνεις πούστης με την συναίνεση σου και οικειοθελώς !

Αυτόν είναι που σου λέγει ο Χαράρι, ο Βήλ Πύλας της Παμπυλώνος, ο εγγονός του Μάο Τσε Τούνγκα Ελόνας Μάσκας και άλλοι: δεν έχεις ελπίδα και επιλογή, φοβήθου διά το κρέας σου και το κρέας των παιδιών σου και σκύψε να σας κωλογαμήσουμε όλους και να σας χακκάρουμε = παραβιάσουμε όπως θέλει η ελευθέρα βούληση μας την ελεύθέρα και φυσική βούλησης σας!

Και διατί το κάνουν αυτόν αφού θα μπορούσαν να μας σκοτώσουν πριν το κάνουν;

Επειδή εάν δεν κάψουν την ψυχή σου απ’ εδώ δεν μπορούν να την κάψουν μετά τον θάνατον του κρέατος σου που την συνοδεύει και φιλοξενεί τώρα !

Ο εξευτελισμός που σου υποβάλλουν εσύ νομίζεις αφορά ή και αφορά πρωτίστως το αυτοκρέας σου, όχι ρε, οι Αποκρηές και τα Καρναβαάλια τους αποσκοπούν εις το κάψιμον της ψυχής και διά να καεί η ψυχή πρέπει να αμαρτήσει το αυτοκρέας και να επιλέξεις εσύ μεταξύ επιβίωσης της ψυχής και του αυτοκρέατος το αυτοκρέας, και τι θα ωφεληθείς εάν κερδίσεις ακόμη 10 εκατομμύρια έτη φωτός ζωής και μετά απωλαίσεις την ψυχήν σου;….

Βεβαίως, μετά τον εξευτελισμόν και συναυτοεξευτελισμόν σου ει δυνατόν να τους εξεγελάσεις και να Μετανοήσεις, δι’ αυτόν πρέπει είτε τάχυστα να περάσεις μετά θάνατον προς τα 23 τελώνεια και εν τέλει Κρίσιν Ιησού Χριστού, ή να μην δύνησαι να Μετανοήσεις και να προσκυνείς καθημερινά την εικόνα του διαβόλου που θα στηθεί σε κάθε γειτονιά και διά να διανύσεις απόσταση προς την υπεραγορά ή αλλού θα πρέπει να λάβεις εικονοέγκριση διά της χειλοσκοπίας ήτοι έγκριση διά των χειλέων σου, συν της παλαμοσκοπίας, ιριδοσκοπίας και φωνοσκοπίας ενώ συνάμα να φέρεις το χάραγμα του διαβόλου επί μετώπου ή επί δεξιάς χειρός, κανονισμένα πράγματα διά έναν χακκαρισμένον αυτοπροσυναπάνθρωπον συγχαμένον τον καϋμένον και προκαϋμένον που δεν είναι προεγγεγραμμένος εις τα κατάστιχα του Βιβλίου της Αιώνιας Ειδυλλιακής Αγίας Ζωής !

Την 1ην Μαρτίου 2023 μ.Χ. που ήταν μία από τις διττές ημέρες της ηλεκτρονικοσυνεννοημένης σύγκρουσης των αμαξοστοιχειών εις τα Τέμπη μαζύν με την 28/02/2023 ώστε να είναι εμμέσως πλην σαφώς μοναδική ως 29/02/2023 και συνάμα 01/03/2023 βάσει Παμπυλώνιας Σολομωνικής Τεχνομαγείας τους, υπογράφηκε από μασόνους ψευδοϊερείς η Συνθήκη συνένωσης Χριστιανισμού και Μωαμεθανισμού και Εβραϊσμού ήτοι φύρδην μίγδην Κάρνας/Κρέατος Βάαλ = Βαλά = Βάλανος = Διόνυσος Βάκχος = Φάκχος = εξ’ αυτού το Fuckχος ήτοι η ημέρα που αλληλοπηδιούνται όλοι και όλοι πηδάνε όλοι και συναμαρτάνουν με πάσα αμαρτία των 23 Τελωνείων οι Μάγιστροι και οι κοπαδοί με πολλά εξ’ αυτών….

Προσθέτωντας τους αριθμούς των ημερομηνιών ανωτέρω ήτοι 28/02/2023+29/02/2023+01/03/2023 = 6134/2=3067-1 [ημέρα διότι ουσιατικά είναι 2 εικοσιτετράωρα από 28 ή 29 Φεβρουαρίου προς 1 Μαρτίου ή από 28 σε 29 Φεβρουαρίου = 366 ήτοι 366 ημέραι έχουμε άμα και άπαξ το έτος είναι δίσεκτον και με την μέθοδον ανωτέρω το έκαναν δίσεκτον! 366=15=6. Και 366+366+363+363+663+633=3330=333=9+6=15=6.

366+366=732 κάπου αλλού το συνάντησα αυτόν [αλλά δεν θυμάμαι προς το παρόν], το αφήνω ώδε διά μελέτη και έρευνα σας…. 732/3=244, /4=183 κ.α…..

6132/3=2044, /4=1533, /5=1226,5 , /6=1022, /7=876, /8=766,5 , /9=681,33333……

6132=12=3 = τρεις ημερομηνίες, τρεις φορές το 2023 = 6069 όπου δι’ αυτούς το 9 είναι και ανάγραφον 6 ήτοι 666 και 999…. =1665=666 με μετάθεση του 1 εις το 5 και 15 = 6….. ξανά….

Όταν σε απειλούν σου τάζουν μία υπόσχεση….

την 01/03/2023 που είναι και 29/02/2023 ενώνονται δύο θρησκείες [δήθεν = μάγια της εξαπάτησης και δι’ όσους εξαπατηθούν ή προσδώσουν ένεκα δειλίας, αδιαφορίας, βλακείας, σατανοκρατίας] του Χριστιανισμού και Μωαμεθανισμού ήτοι Chrislam = όπου σημαίνει Ο Χριστός είναι ξυλοδαρμένος αλλά συνταυτόχρονα Ο Χριστός ξυλοδάρμει, αυτόν ισχύει, την πρώτη φορά ξυλοδάρθηκε και Άγιασε και διά της οδού αυτής μας φέρνει εις ψυχοσωτηρία και εις την Δευτέρα Παρουσία Του θα ξυλοδάρει τους αμαρτωλούς…. Συνάμα εμπλέκεται μία τρίτη ημερομηνία, 28 Φεβρουαρίου είναι και 29 Φεβρουαρίου ως η έσχατη ημέρα Φεβρουαρίου και η 1 Μαρτίου είναι και 29 Φεβρουαρίου, ήτοι ο Φαντομάς ώδε είναι η 29 Φεβρουαρίου που είναι ο Εβραϊσμός και τάχατες ενώνει τις άλλες δύο θρησκείες και ο Εβραϊσμός αυτός δεν είναι άλλος από τον Σατανισμόν.

29 Φεβρουαρίου = 29+2=31 = τριάς = έναν όπως σας είπα διά τον αριθμόν ότι σημαίνει και αυτοί εδώ αναφέρονται εις τις τρεις Μονοθεϊστικές Θρησκείες! Και αντίστροφα = 13+31=44=8….

Το 29 που παίζει διπλόν ρόλον συνάμα = 11 και αντίστοφα είναι 92, ώστε να σχηματίζει με τον διπλόν του ρόλον το 92 και το 11 και αφού έχουμε και το 8 = 11892 ο αριθμός πληροφοριών = ηλεκτρονικού χακκαρίσματος ψυχής τε και σώματι ήτοι παραβίασης και αυτοπαραβίασης της ελευθέρας και φυσικής βουλήσεως, βλέπε σχετικόν άρθον προ μερικών ημερών, όταν προέκυψε διά την σύγκρουση αμαξοστοιχειών εις τα Τέμπη ο αριθμός κλειδί ράγιων 118 και αναφέρθηκα εις τον 11892…..

Όργιον Τηλ+ΠολεμΕπικοινωνίες 11892 Οξυκή Πράσινη Ειρήνη/Toxic Green Peace, Πεντάγωνον/Πεντάλφα, Τέμπη Κάθετη Πολυκατοικία/Αμαξοστοιχεία-11/9/2001 Οριζόντια και κάτι άλλα..

Δες και τα άλλα άρθρα της σειράς όπως το ανωτέρω με αφορμή την σύγκρουση αμαξοστοιχείων εις τα Τέμπη….

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υπογράφει το Κρισλάμ ή Κρις ις Λαμ;

Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις