Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ε.Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα – Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου» (βίντεο)


 Η Έλενα Παπαρίζου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις και είπε πως «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» και ότι στα 13 της, είχε αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά της.

Με λίγα λόγια είναι σύμφωνη με το… κλίμα της νέας εποχής που θέλει με κάθε τρόπο και μέσον να καταργηθεί το αυτονόητο: Η ύπαρξη των δύο φύλων που είναι η βάση των παραδοσιακών αξιών με τις οποίες έζησε η Ανθρωπότητα εδώ και χιλιετίες.

«Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα.

Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου».

Παράλληλα, ανέφερε πως «την πρώτστα η φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου.

Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις