Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Όσκαρ 2023: To στρας και το γυμνό κυριάρχησαν – Oι αποκαλυπτικές εμφανίσεις


Λαμπερές ήταν οι γυναικείες εμφανίσεις στα Όσκαρ 2023, που βρέθηκαν καλεσμένες στη φετινή απονομή, αλλά και στα πάρτι, που ακολούθησαν μετά αποφάσισαν να αφήσουν ελάχιστα στη φαντασία.

Μπορεί η αντισυμβατική κωμωδία «Τα πάντα όλα» έλαβε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και γενικότερα  θριάμβευσε στην 95η τελετή των βραβείων Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ, όπου εξασφάλισε τα πιο μεγάλα βραβεία βραβεία αλλά οι παρουσίες των γυναικών που βρέθηκαν στην απονομή «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Χάρη στις Emily Ratajkowski, Daisy Edgar Jones, Hailee Stenfeld και Hunter Schafer, είδαμε πολλές κυρίες να κυκλοφορούν ημίγυνες στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ που φιλοξενήθηκε στο Wallis Annenberg Centre for the Performing Arts στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Πολλά ήταν τα μοντέλα και οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί επιδεικνύοντας τα αψεγάδιαστα κορμιά τους με ημιδιάφανες δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας.

Τα μοντέλα Ratajkowski και Alessandra Ambrosio έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία ωστόσο άλλες, όπως η Edgar-Jones και η Emma Chamberlain, εμφανίστηκαν ημίγυμνες για πρώτη φορά.

Το… γυμνό που έδειξαν ποικίλει από κυρία σε κυρία…. Για παράδειγμα η Eva Longoria έδειξε μόνο το κάτω μέρος του σώματός της ενώ η Sabrina Carpenter το πάνω.

Οι Ashley Graham, Casey Wilson, Taylour Paige και Danielle Brooks φορούσαν εσώρουχα κάτω από τα διάφανα φορέματά τους, ενώ οι Ciara, Laura Harrier και Charlotte Lawrence επέλεξαν να εμφανιστούν topless.

Η Lady Gaga έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τελικά στη σκηνή της 95ης λαμπερής τελετής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre του Λος ‘Αντζελες.

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη η Lady Gaga ερμήνευσε στα Όσκαρ το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick». Οπως αναφέρει το Variety ήταν αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ.

«Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι. Ολοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας. Ολοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κι οι ήρωες μπορεί να κρύβονται παντού. Aλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι εσύ είσαι ο ήρωας του εαυτού σου – ακόμα κι αν μέσα σου είσαι χίλια κομμάτια», είπε συγκινημένη η βραβευμένη τραγουδίστρια πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του τραγουδιού που έγραψε μαζί με τον μουσικό BloodPop.

Hunter Schafer

Emily Ratajkowski
Nicky Hilton
Allison Brie
Florence Pugh
Alessandra Ambrosio
Cara Delevingne
Cara Delevingne
Zoe Saldana
Naomi Campbell
Heidi Klum
Becky G
Tessa Thompson
Janelle Monae
Janelle Monae
Janelle Monae
Ciara
Ciara
Ivy Getty
Model Roz
Sabrina Carpenter
Abbey Cowen
Nika King
Kesha & Lagan Serbert
Daisy Edgar Jones
Natasha Bassett
Eva Longoria
Dove Cameron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις